eierdopje Winschoten Molenhorn Amsterdam Viskraam Haarlem ea

Bieden
Ophalen of Verzenden
541sinds 11 mar. '23, 18:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeOverige typen
MateriaalPorselein

Beschrijving

3 verschillende eierdopjes van aardewerk : nr 1  Winschoten, gem Oldambt, prov Groningen verdwenen verpleeg zusterhuis op eierdopje de afbeelding van de Molen  de Molenhorn.
Nr 2 : eierdopje van Amsterdam met in kleur de afbeelding van een viskraam met mensen erbij, achterzijde delftsblauw sierkrul, onderzijde Poly Nonand aardewerk, 
nr 3 : eierdopje van Haarlem met de afbeelding van kerkgebouw St Bavo ? , in kleur en onderop Handpainted by Dion Holland, aardewerk. 
Verder eierdopje niet op foto's : Flevohof met afbeelding van een vlinder in kleur, aardewerk.  Biddinghuizen in de NOP / Flevopolder van 1971 tm 1992 Flevohof, ( Nu  Walibi) .
Eierdopje : Noorder Dierenpark Emmen met in kleur de afbeelding van een vlinder, aardewerk.
Eierdopje : Kabouterland Exloo met de afbeelding van een wandelende kabouter met puntmuts en knapzak aan de stok, aardewerk. 
Eierdopje : Niet op foto. Geheel in oud bruin kleur Alkmaar Zaadmarkt, met gracht toren, kleuren oa groen en oud bruin, aardewerk. 
Eierdopje : niet op foto: aardewerk Ameland met de afbeelding van een zeilschip in Delts blauw, onderop nr 109 Delft. 
Bieden per eierdopje. Aangeven in mail welke U wenst, waarop U dus biedt, dus duidelijk aangeven aub,  bieden,  zie dus de foto's, porto koper. 
Totaal dus 7 eierdopjes, aardewerk. Echter afzonderlijk bieden. Of in ieder geval duidelijk aangeven wat en welke men wenst.
Advertentienummer: m1953819678