SINT OF KERST KADO? COMPLEET JUMBO BREDA OF TETERINGEN BOEK?

€ 12,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 7,50
3750sinds 21 sep. '23, 16:01
Deel via
of

Kenmerken

SupermarktJumbo

Beschrijving

Zoekt u nog een cadeau voor iemand afkomstig uit Breda of Teteringen? Al eens aan het Jumbo Breda boek of het Jumbo Teteringen boek gedacht?

Het Jumbo Breda boek is samengesteld onder aansturing van de historische vereniging Engelbrecht van Nassau. Het neemt u met 247 plaatjes in vogelvlucht mee door de tijden en wijken van Breda.

Het Jumbo Teteringen boek is samengesteld in samenwerking met de Heemkundekring Teterings Erfdeel. Het verzamelalbum toont veel inkijkjes in de historie van Teteringen en neemt u met 197 plaatjes mee door de veranderingen in de tijd.

Een Jumbo Breda of een Jumbo Teteringen boek met alle plaatjes (helemaal compleet dus) kunt u komen op halen voor € 12,50. Wacht niet te lang want mijn voorraad loopt teneinde.

Bij beide boeken kunt u nog kiezen: alle plaatjes ingeplakt of los erbij (iets voor een surprise?).  

Verzending is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 7,50. Om beschadiging te voorkomen verpak ik het boek en de plaatjes in noppenfolie en verzend deze - direct na ontvanst van uw betaling - in een brievenbusdoos met Track & Trace. Ook 2 boeken kunnen voor € 7,50 verstuurd worden: combineren met een boek uit mijn andere advertentie kan natuurlijk ook.
Advertentienummer: m2025010222
Overige advertenties van Karel
Meer van Karel