Transformers classics -- JETFIRE -- (nieuw in doos)

€ 59,95
Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
893sinds 27 mei. '24, 07:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
GeneratieG1
RasAutobots

Beschrijving

Jetfire leidt de luchtmacht van de Autobots. Hoewel hij is begonnen als Decepticon keerde hij zich snel tegen zijn voormalige bondgenoten toen hij leerde waar de Decepticons voor stonden. Dit verleden speelt hem vaak parten omdat sommige Autobots vrezen dat Jetfire opnieuw voor de Decepticons kan kiezen. Jetfire vindt dit belachelijk. Hij leeft voor de wetenschap en alleen in de vrijheid waar de Autobots voor vechten, kan wetenschap goed en eerlijk worden beoefend. Deze toewijding aan de wetenschap is ook zichtbaar in zijn lichaam: hij past geregeld zijn lichaam om de nieuwste technologie te kunnen gebruiken. Als één van de weinige die kan vliegen, is Jetfire essentieel voor de Autobots.

Classics Jetfire is een slimme vermenging van het originele G1 figuur en de tekenfilm variant. Dit is vooral bij de robotvorm goed zichtbaar. De standaard robotvorm is een update voor de robot die in de tekenfilmserie was te zien, Skyfire. Dankzij de losse helm, het jetpack dat op de rug klikt en de extra armwapens, wordt echter een geweldige update van het originele figuur verkregen. Ditzelfde werkt ook in de vliegtuigvorm. De normale vorm is gebaseerd op een F14 vliegtuig, maar door de extra stuwrakketten te plaatsen en de extra wapens, wordt deze vergelijkbaar met het originele figuur.

Het jetpack dient tevens als extra schouderwapens en kunnen hiervoor voorover klikken met extra wapens. Het handwapen kan worden gebruikt als dubbelloopskanon die veel lijkt op het wapen dat Skyfire in de tv serie gebruikte (en met een vizier bovenop het geweer), maar kan ook opgesplitst worden in twee aparte handwapens. De robot is goed poseerbaar en kan in diverse actiehoudingen worden gezet.


Staat van het figuur:
Dit figuur is compleet nieuw en komt in gesloten verpakking (de foto’s van het losse exemplaar zijn van mijn andere exemplaar en geen onderdeel van de aanbieding). Ik was zeer onder de indruk van Jetfire en besloot een tweede exemplaar te kopen. Dit tweede exemplaar werd in een doos opgeborgen en heeft hier jaren gelegen. Hierdoor zijn verpakking en figuur in uitstekende staat zonder sporen van verkleuring. Het figuur komt uit rook- en diervrij huishouden


Verzenden:
- De verkoopprijs is exclusief verzendkosten.
- Verzending binnen Nederland via DHL of PostNL.


Verder:
- Ik probeer het artikel zo goed mogelijk te beschrijven, maar bekijk de foto’s voor aanvullende informatie
- Meer foto's op verzoek...
- Een aankoop is definitief: retourzendingen worden in principe niet geaccepteerd; een eventuele retourzending is voor kosten koper.
- Betaling via Marktplaats betaalopdracht of bankoverschrijving; uitsluitend contant bij ophalenInteresse?
Buiten deze heb ik meer Transformers op Marktplaats. Bij gecombineerde verzending blijven binnen Nederland de verzendkosten gelijk.
Advertentienummer: m2119506084