| VOERBOOT | ALLinONE | C5 | GPS-AUTOPILOT | DIEPTEMETER

€ 1.999,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 7,95
33148104sinds 28 aug. '18, 20:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De BaitStar Pro C5 voerboot verkrijgbaar in antraciet/zwart, carbon of leger groene uitvoering!

Profiteer nu van de speciale pre-order prijs van 1999 euro!

https://baitstar-voerboten.nl/product/baitstar-pro-c5-voerboot/

Deze voerboot is standaard al voorzien van een dieptemeter (met groot kleurenscherm), fishfinder, autopilot en GPS en dat voor 1899 euro (incl. 20Ah lithium accu’s).

Door middel van de dieptemeter/fishfinder en GPS/Autopilot systeem kunt u mooie stekken zoeken en vastleggen, zodat u daarna automatisch van en naar de (240) vastgelegde stekken heen en terug kunt varen.
Geleverd met lithium-ion accu’s voorzien van een capaciteit van 20A, met deze lithium uitvoering heeft u uren vaarplezier en kunt u gerust een sessie van meerdere dagen vissen zonder ze op hoeven te laden.

Door zijn twee energiezuinige (met kogellagers uitgevoerde) motoren is deze boot zeer wendbaar en kan om zijn as draaien, zodat hij goed te manoeuvreren is in kleine ruimtes.
Zijn compacte formaat (67x43x24 cm), laag gewicht (7 kg) en een voercapaciteit van vier liter zorgen ervoor dat hij is in te zetten voor elk type visserij en elke situatie, ook wanneer u eens stevig wilt voeren op groot water!

De voerbakken zijn onafhankelijk van elkaar te openen en de LEDs gaan knipperen ter indicatie dat het voer gelost is, de voerbakken sluiten daarna ook weer automatisch na vijf seconden. Alles is te bedienen en af te lezen via het grote en duidelijke kleuren LCD scherm van de handzender, dus geen losse apparaten en zeer gemakkelijk in gebruik en bediening.

In het kort een zeer complete boot voorzien van allemaal nieuwe snufjes voor een concurrerende prijs!

Mail naar (info @ baitstar.nl), bel (0651979997) of pm ons voor meer info of neem een kijkje op onze website www.baitstar-voerboten.nl

Nu verkrijgbaar via www.BaitStar.nl

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Youtube:
https://www.facebook.com/BaitStar/
https://www.instagram.com/baitstar/
https://www.youtube.com/channel/UCJKJ9HKp_Ysu4zGIPwD9O-Q

Kijk snel op onze site (www.baitstar-voerboten.nl) , stuur een pm, of bel (0651979997) voor meer info!Anatec,smartboat, baitboat, angling technics,

procat,nanotec, gt2, skarp, baitliner, powercatcher, sniper, bo boot,

navigator,maverick, scen, gladiator, baitliner, fish fun, visvinder

oost,fishinder, dieptemeter, voerboten, proline, dark shadow, trend

micro,carpcatcher, black pearl, schrijver, fc 500, 90, ffw 518, 718,

lowrance,hummingbird, rf15, bullet, dreamcatcher, monster, instant

pearl,toslon, tf 640, tf 630, carp madnes, instant medium pearl, tf 650,tf 500, darkshadow, pro line,

Smartboat,Proline dark shadow, Carp catcher, Black Pearl, Schrijver, CarpMadness(Phantom, X-jet), Maverick, Navigator, Pearl baitboats (bigpearl, instantpearl, medium pearl), Skarp, Ultimate baitcruiser (XL, mini),Sniper,Powercatcher, Baitliner, Trend, Soul, Kamo 360, Angling Technics(Microcat,Procat, Technicat etc.), Xplore, PK, Nanotec, Anatec, Prisma, Spektrum, Boboot, Scen, Viper baitboats, Alien, fishfinder, visvinder, berns, explorer, handbuildAdvertentienummer: a1220077679