HET NIEUWE HANDBOEK VOOR DE SPORTVISSER Kees ketting

Bieden
Ophalen of Verzenden
850sinds 17 mar. '24, 10:58
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Kees Ketting stelde met een team geroutineer- de hengelsportpublicisten een nieuw en zeer rijk geïllustreerd standaardwerk samen. Uitgangspunt bij de opzet van Het nieuwe handboek voor de sport- visser is het feit dat er behoefte blijkt te zijn aan een modern boek waarin het sportvissen in de negentiger jaren helder uiteen wordt gezet.

De auteurs nemen de lezer met veel elan mee op hun vistochten langs en op zoet en zout water, ze maken hem deelgenoot van vele trucs en technieken, die onmiddel- lijk bijdragen tot meer hengelplezier en tot mooiere vangsten. Om heden ten dage behoorlijke resultaten te boeken op een weidelijke manier, daarbij de natuur in haar waarde latend, is basiskennis onontbeerlijk; al was het alleen maar om het immense aanbod in hengelsport- artikelen te kunnen pareren. En wat moet je nu kiezen? En waarom? En hoe moet je het gerei gebruiken en inzetten? En wanneer?

Het nieuwe handboek voor de sportvisser geeft deze zo belangrijke uitleg. Een greep uit enkele hoofdstuktitels: Nederlandse zeeforel is realiteit; zeelt, krachtpatser van het ondiepe; snoeken op groot water, verzamelen, de eeuwige uitdaging; vliegvissen op polderforel; dokteren aan kunstaas; geep, lang, dun en lekker, snoekbaarzen is zoeken; brasem, sportvis van allure.

ISBN 90-512

9789051
Advertentienummer: m2093540841