Coleman Ram-X Gold Medalist 16ft

Gereserveerd
Ophalen
119241sinds 22 nov. '21, 17:32
Deel via
of

Kenmerken

EigenschappenMet peddels

Beschrijving

Wegens ruimte/tijdgebrek te koop :
Complete Canadees kanoës van het merk
Coleman Ram-X Gold medalist 16ft.
Lengte kano 4.90 meter bij 95 cm breed. Gewicht gemiddeld 30 kg. (Coleman is nu Pelican) Dit was Coleman's 16 voet wildwater toermodel. Het is overal in goede staat zoals je op de foto's kunt zien, dit wildwatermodel is gebouwd met een sterk aluminium frame, versterkte zitting en interne kiel. Het heeft ook een externe kiel die bijdraagt ​​aan de stabiliteit.
Het is gemaakt van Colemans bombestendig RAM-X-materiaal en kan vrijwel alles aan wat je erop gooit. Het heeft twee ingebouwde stoelen, maar op 16 voet is er voldoende ruimte voor 3e (of 4e) passagiers. Ideale gezinstoer of full-on expeditiekano. Het heeft de gebruikelijke lanceringsschaafwonden langs de bodem, maar niets ongewoons of dieps. Er zitten een paar originele Coleman peddels bij - ze werken prima Het is duidelijk alleen voor liefhebbers en avonturiers en onthoud dat dit een grote, sterke kano is dus je hebt fatsoenlijke dakdragers nodig!

Compleet met peddels is de prijs per kano 625 euro of per 2 1100 euro indien alle 10 in 1 koop, leuke investering voor een vereniging of scoutingclub, tesamen 5250 euro.

Vragen, stel ze gewoon, echter op zinloze en doelloze vragen zal ik niet reageren.
Advertentienummer: m1776590973