icom m91d dsc marifoon

€ 200,00
Ophalen of Verzenden
2858sinds 10 apr. '24, 21:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeCommunicatie

Beschrijving

zelf je mmsi en/of atis programmeren.
is eigenlijk nooit gebruikt maar lag in een lade voor back-up


De Icom IC-M91D is een zeer complete handmarifoon. Niet alleen ontvangt de Icom IC-M91D Atis-signalen, maar hij heeft ook een ingebouwde GPS. Dit zorgt ervoor dat DSC en MOB ook mogelijk zijn op de Icom IC-M91D.
De ingebouwde GPS-ontvanger van de Icom IC-M91D toont uw huidige positie op het brede scherm. De M91D heeft een GPS-kompas en kan 50 waypoints onthouden. Wanneer u gebruikt maakt van de MOB-functie (oftewel Man Overboord), onthoudt de handmarifoon onmiddellijk de coördinaten van het ongeluk. Zeker op zee of bij slecht zicht kan dit een groot verschil betekenen.
DSC is ook ingebouwd, u kunt met de Icom IC-M91D verschillende soorten oproepen sturen: nood of urgentie, individueel, groepen of alle schepen, waarschuwingen en testsignalen.
Daarnaast beschikt deze handmarifoon over andere prettige toevoegingen. De Icom IC-M91D heeft bijvoorbeeld Active Noise Cancelling: via tegengeluid zorgt de microfoon ervoor dat tot 90% van de achtergrondruis verdwijnt. Dit geldt niet alleen voor verzonden signalen, maar ook voor binnenkomende berichten. De IC-M91D heeft een zeer krachtige audio-output van 700mW, belangrijk voor heldere communicatie.
Advertentienummer: m2102801270