Schuine Afzuigkap | 90 cm | Zwart Glas | KR71EPDZ

€ 449,00
Verzenden
11307158sinds 18 jan. '21, 19:42
Deel via
of

Kenmerken

SoortVrijstaand
Vermogen600 tot 800 m³ per uur
ConditieNieuw
Productnummer (EAN)8720387227020
TypeWandschouwkap
EigenschappenMotor, Recirculatie

Beschrijving


Deze schuine afzuigkap is voorzien van een krachtige Eco PowerDrive motor met zeer hoge prestaties (850 m³/h) tegen minimaal energieverbruik. Hij scoort een A+ op het gebied van energiegebruik. Deze schuine afzuigkap is ook in het wit verkrijgbaar en in de 60 cm brede uitvoering.

  • Perfecte luchtstroom door randafzuiging
  • Fluisterstil en lange levensduur door Eco PowerDrive motor
  • Hoge afzuigcapaciteit; ook geschikt voor open keukens
  • Hoge kwaliteit LED verlichting (3000k)
  • Touch bediening met naloop timerPerfect zicht op je pannen

We hebben hem speciaal voor jou gemaakt. Het geharde glas, de uitschuifbare, in kleur meegespoten schacht en de randafzuiging maken deze schuine afzuigkap echt uniek. En weet je wat echt handig is? Jij stoot nooit meer je hoofd tijdens het bereiden van je culinaire hoogstandjes door zijn schuine ontwerp. En het resultaat is nooit een verrassing want jij hebt perfect zicht op je pannen.

Hoge afzuigcapaciteit, laagste energieverbruik

Zijn prestaties? Maximaal resultaat met minimale inspanning. We gebruiken in deze schuine afzuigkap een Eco PowerDrive motor die de lucht afvoert met 850 m³/h en dat met het laagste energieverbruik. Daarom mogen wij met trots zeggen: jouw nieuwe serie 7 bezit over een energielabel A+.

Hoge kwaliteit LED verlichting

Al onze afzuigkappen zijn voorzien van hoge kwaliteit LED verlichting. Deze afzuigkap is voorzien van LED-verlichting met een lichtkleur van 3000 Kelvin wat je kunt vergelijken met het warme licht van een halogeenlamp.

Verrassend stil, zelfs bij recirculatie

Heb je geen luchtafvoer in je keuken? Bestel dan een actief koolstoffilter mee en maak je afzuigkap geschikt voor recirculatie. Ook bij recirculatie is deze kap verrassend stil door zijn energiezuinige Eco PowerDrive motor.


Deze schuine afzuigkap is ook in het wit verkrijgbaar en in de 60 cm brede uitvoering.


Advertentienummer: a1369092182