Rvs afzuigkap 70cm motor led NIEUW 2 jr garantie

€ 149,96
Ophalen of Verzenden
53523sinds 22 mar. '23, 13:19
Deel via
of

Kenmerken

SoortVrijstaand
Vermogen600 tot 800 m³ per uur
ConditieNieuw
TypeWandschouwkap
EigenschappenMotor, Recirculatie

BeschrijvingSonia 70 RVS afzuigkap

De Sonia 70 RVS afzuigkap is een van onze nieuwste aanwinsten! De kap is 70 cm breed en wordt geleverd in een RVS uitvoering. Hierdoor heeft de afzuigkap een neutraal design. Om die reden komt deze kap in bijna iedere keuken tot zijn recht. De RVS afzuigkap levert op zijn hoogste stand een afzuigcapaciteit van 600 m3 per uur.

Schouw

De bijgeleverde schouw bestaat uit twee delen die u over elkaar heen kan schuiven. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf de hoogte van de kap instellen. De gewenste hoogte is 65 cm boven de kookplaat of het fornuis.

Vetfilters

Deze filters zorgen ervoor dat het kookvet direct wordt opgevangen. De vetfilters zijn afwasbaar en geschikt voor in de vaatwasmachine. Pas alleen op met soda, want hier kunnen de filters niet goed tegen.

Verlichting

De afzuigkap is voorzien van LED verlichting aan de achterzijde.

Recirculatie

De Sonia 60 RVS afzuigkap is ook geschikt als recirculatiekap (zonder afvoer). U dient dan wel los de koolstoffilters te bestellen voor de kap (Klik hier voor de juiste filter).

Bevestiging

De kap is eenvoudig tegen de muur te bevestigen aan de achterzijde.

Profiteer van de scherpe aanbiedingen van Afzuigkaponline!

Vergelijk ons met concurrenten zoals: AEG, Smeg en Bosch en u zult zien dat wij op grote afstand het voordeligst zijn! Wilt u een goede afzuigkap tegen een scherpe prijs? Profiteer dan van onze aanbiedingen!

U plaatst het artikel in uw winkelwagen door onderaan de pagina op de knop "toevoegen" te klikken.Advertentienummer: a1474266814