airco split unit / split Panasonic incl montage of a-merken

€ 1.595,00
131629sinds 16 mei. '22, 23:57
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
ModelWandairco
Geschikt voor ruimtes tot100 m³ of groter
Snelheden3 snelheden of meer
FunctiesKoelen en Ontvochtigen, Ventileren, Verwarmen
EigenschappenTimer, Afstandsbediening, Energieklasse A of zuiniger

Beschrijving

A-merken zoals Panasonic - Mitsubishi - Daikin airconditioning koelen & verwarmen incl montage. Aircoservicepartner biedt enkel a-merken aan. En dit doen we bewust.

Er zijn o.a. Diverse b-merk plug and play sets in de omloop, veelal aangeboden bij bouwmarkten of via internet. De kwaliteit van deze systemen laat vaak te wensen over; ze zijn lawaaierig, verbruiken veel energie en met een beetje pech moet de airco na een paar jaar al bijgevuld worden. Ook is de voorradigheid van reserve onderdelen op de lange termijn niet vanzelfsprekend waardoor bij een defect goedkoop, alsnog duurkoop kan worden.

Aircoservicepartner levert alleen producten van de a-merken Panasonic, Mitsubishi en daikin de fluisterstille wandmodellen is verkrijgbaar in 2.5Kw 3.5Kw 5kw en 7 kw. A klasse airconditioner voor een kwaliteitsprijs!!! Energiezuinig klasse a++ koelen - verwarmen- ventileren en ontvochtigen!

Milieuvriendelijker en efficiënter dan de oude type inverters vernieuwde r32 gas fluisterstil - slechts 28 db op low en 40db op high stand! Prachtig design, dat in ieder interieur past! Voorzien van de nieuwste inverter technologie met warmtepomp de fluisterstille split unit airco zijn verkrijgbaar in 2.0Kw 2.5Kw 3.5Kw 5kw en 7 kw.

De wandmodel 2,5kw met standaard montage voor maar 1595,- incl. Btw. Standaard montage is, montage met muurdoorvoer, 7 meter leidingwerk afgewerkt met afwerkgoot + eindkapje en een set opstelbalken of ophangbeugels tbv de buitenunit.

Compleet gemonteerd en in bedrijf gesteld. Dit is in verreweg de meeste situaties toereikend. Wij zijn stek - f-gassen (brl-200) & brl-100 gecertificeerd.

Ook voor losse levering snelle en vakkundige installatie op afspraak (door heel nederland).

7 Dagen per week bereikbaar. Goede garantie bepalingen. Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Bel of stuur ons een whatsapp op (7 dagen per week van 09:00 - 22:00)
Advertentienummer: m1843041282