Lelit Bianca V2 - Persoonlijke uitleg, Tips & Tricks

€ 2.250,00
Ophalen
5445sinds 14 sep. '21, 08:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
ModelEspresso apparaat
Inhoud10 kopjes of meer
TypeGemalen koffie, Koffiebonen
EigenschappenAfneembaar waterreservoir, Stoompijpje

Beschrijving

Je krijgt persoonlijke uitleg, weetjes, Tips & Tricks voor maximaal gebruiksplezier.

Voordat je jouw nieuwe Lelit espressomachine meeneemt, pakken wij haar eerst samen uit. We vertellen je tips & tricks om het maximale uit jouw machine te halen. Je gaat met de nodige kennis én een zak verse koffiebonen naar huis, klaar om gelijk met je nieuwe machine aan de slag te gaan!


Lelit Bianca V2 is een handgemaakt kwaliteitsproduct van een ervaren Italiaans familiebedrijf. Het geheel is strak ontworpen met het oog op functionaliteit en samengesteld uit de best beschikbare componenten. De hi-tech mogelijkheden van de Lelit Bianca waren voorheen enkel weggelegd voor machines in een veel hogere prijsklasse.

– Eigen werkplaats, kennis en ervaring voor onderhoud & garantie werkzaamheden –

Wij versturen geen espressomachines.
Wanneer je een Lelit espressomachine bij ons aanschaft maken we een afspraak om de machine bij ons af te komen halen. We pakken de machine samen uit, inspecteren deze en zorgen dat de machine gereed is voor gebruik. Wij zijn een servicegericht bedrijf en controleren altijd of alles in orde is en geven je uitleg over de basisfunctie. Natuurlijk vertellen we ook iets over het schoonmaken en bedienen van de machine. 

De Lelit Bianca is direct leverbaar uit eigen voorraad.

<!-- wp:paragraph --> Prijs Aanbieding: € 1215,- inclusief BTW.

Zoekt u ook een koffiemolen met de beste prijs/kwaliteit verhouding? Voor de perfecte match verkopen wij de Eureka Mignon Specialita in chroom (€460,-) en mat zwart (€399,-). 
De uitkloplade van Joe Frex past precies onder de Mignon, deze kost €109,50.
Bij aanschaf van deze superset krijgt u van ons een zak heerlijke vers gebrande koffiebonen uit eigen branderij en een tampermat kado!

<!-- /wp:paragraph -->
Advertentienummer: m1749542463
Overige advertenties van Hoofdkwartier Koffiebranderij
Meer van Hoofdkwartier Koffiebranderij