JURA onderhoud en reparatie | onderhoudsbeurt v.a. €139,-

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
1900sinds 13 apr. '22, 18:49
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeKoffiebonen
ModelKoffiemachine

Beschrijving

Wij doen onderhoud en reparatie aan JURA volautomaten volgens de Zwitserse norm.

De vetten en oliën uit de koffiebonen zetten zich af in de zetgroep, uitloopkanalen en in het maalwerk van de machine. Ook moeten er diverse rubbers en pakkingen gecontroleerd en mogelijk vervangen worden om de machine in goede conditie te houden. De koffie zal na het onderhoud weer smaken zoals het hoort! Tevens verminder je met preventief onderhoud de kans op (vaak duurdere) reparaties en wordt de levensduur van de machine aantoonbaar verlengt.

6 redenen om voor Vitelli Coffee te kiezen

- Werkzaamheden voeren wij zelf uit, uw machine wordt dus niet opgestuurd naar derden - 

- 6 maanden garantie bij "JURA premium service" -

- Gemiddeld 4 dagen doorlooptijd -

- Gratis leenmachine (mits beschikbaar) -

- Vakkundige en professionele reparatie met originele onderdelen -

- Je betaalt alleen voor datgene wat vervangen moet worden -

Ook voor storingen zoals, slappe koffie, error 8 (of andere error codes), lekkage, koffie niet meer lekker enz. kunt u bij ons terecht.

Hoe gaan wij te werk?

Een ervaren en gediplomeerd monteur gaat zorgvuldig aan de slag met jouw kostbare machine. Na een test op alle functies wordt de machine op de voorgeschreven wijze opengemaakt en wordt de zetgroep uit de machine gehaald. Deze wordt vervolgens volledig gedemonteerd. Alleen op deze manier kunnen we hem grondig reinigen en de o-ringen in de zetgroep vervangen. Ook het drainageventiel in de machine wordt volledig gereviseerd.

In de machine wordt het maalwerk volledig vrijgemaakt van het koffiemaalsel. Ook de aanslag van oliën en vetten uit de bonen wordt volledig uit het maalwerk verwijderd. De maalschijven worden gecontroleerd, afgesteld en zo nodig na goedkeuring van de klant vervangen.

De uitloop kanalen van de koffie en melk worden grondig gereinigd en wij doen een uitgebreide controle op alle overige componenten in de machine.

De machine wordt na het afmonteren weer uitgebreid getest en ontkalkt.

Gemiddeld kunnen wij binnen 4 dagen de machine weer gereed melden!
Advertentienummer: m1831248952