Surpresso S75 volautomatische koffiemachine

Bieden
Ophalen of Verzenden
2166sinds 27 aug. '23, 14:47
Deel via
of

Kenmerken

ModelKoffiemachine

Beschrijving

Nog uiterst fraaie Siemens S75 koffie/capucino machine. 5470 kopjes koffie gezet. Werkt nog uitstekend.


Met een glanzend, reflecterend zwart oppervlak met zilveren bedieningselementen, is de Surpresso S75 gemaakt met de huidige keukenontwerptrends in het achterhoofd. Maar meer dan alleen een mooie espressomachine, de Surpresso S75 is uitgerust met het nieuwe "Aroma Whirl System Plus" van Siemens, dat een pre-brew-functie heeft die versgemalen koffie een paar seconden bevochtigt om de korrels te laten zwellen, waardoor meer extractie mogelijk is.
leidt tot voller smakende koffie of espresso. Het "Milk Whirl"-systeem van de machine heeft een nieuw ontworpen opschuimmondstuk met een kleine slang die rechtstreeks in het melkreservoir wordt gevoerd.
Het enige wat u hoeft te doen is de stoom aan te zetten en fijnere, stabielere opgeschuimde melk stroomt rechtstreeks in uw wachtbeker.
 Een extra roestvrijstalen lekbak met een verlaagd midden zorgt ervoor dat glazen tot 13 centimeter hoog onder de espressodispenser passen voor de perfecte Macchiato-drank.
Andere kenmerken van de machine zijn het reinigingssysteem voor één portie om de leidingen tussen elke kop door te spoelen, een vervangbaar filtersysteem voor het ontkalken van het water.
En een zeteenheid die verwijderbaar is voor eenvoudige reiniging. Stijlvol en technologisch geavanceerd, de unieke en vakkundig ontworpen Surpresso S75 espressomachine van Siemens.

Afmeting : 342 x 273 x 490 mm (HxBxD)
Kleur : zwart
Advertentienummer: m2015860143