UpLiving Luchtbevochtiger met Aromatherapie | 32m² | Slaapk

€ 59,95
Ophalen of Verzenden
342sinds 23 jun. '22, 11:22
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Een te lage luchtvochtigheid is slecht voor de gezondheid van mensen en dieren. Bij een aanhoudende zeer droge binnen lucht zullen ziektes ontwikkelen in de ademhalingswegen. Ook voor planten, meubels, parketvloeren en antiquiteiten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

In het systeem van de luchtbevochtiger zit een aroma-ring. Hier kunnen druppels van laventel, pepermunt of enig ander etherische olie hun werk doen. De ring zal er voor zorgen dat de nevel uit de luchtbevochtiger ruikt naar de betreffende geur.

Gemakkelijk te bedienen door middel van een afstandsbediening en een LCD-scherm.

Optimale luchtbevochtiging
De UpLiving bevochtiger heeft een capaciteit van 260ml/h met een tank van 4.5L. Dit is ideaal voor kamers zoals de woonkamer, computerkamer en de slaapkamer.

Automatische bevochtiging
De luchtbevochtiger beschikt over 3 standen tussen 40% en 90%. Als er een stand gekozen is zal de luchtbevochtiger naar dit percentage toe werken. Op het moment dat het gewenste percentage bereikt is, begint de luchtbevochtiger weer te werken als de relatieve vochtigheid ongeveer 2% onder de ingestelde vochtigheidswaarde zakt.

Slaapmodus
Deze modus is speciaal ontworpen om tijdens het slapen een optimale nachtrust te realiseren. het LCD-scherm zal zichtzelf uitschakelen en het geluidsniveau zal verminderen.

Kinder-slot
Kinderen houden er nogal van om overal aan te zitten. Daarom hebben wij een kinderslot op onze luchtbevochtiger. Op het moment dat het kinder-slot ingeschakeld is, kunnen er instellingen veranderd worden. Je zult dus geen zorgen hoeven te maken om een verandering in de instellingen als je even niet oplet.

Specificaties
Capaciteit 4.5L
Aromatherapie
1.5KG
30W
100v-230v (oplader)
19 cm x 18,5 cm x 28 cm
Bevochtiging tussen 40%-90%

Verkoop door UpLiving
Wij vinden dat kwaliteit voorop moet staat. Daarom zijn al onze producten CE, FCC/GS en RoHs gecertificeerd.
Daarnaast geven wij 1 jaar garantie op ieder product.
Advertentienummer: m1856356783