Skin Scrubber voor de schoonheidsspecialist, Huidtherapeut

€ 199,00
Ophalen of Verzenden
602876sinds 14 apr. '14, 09:45
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieNieuw

Beschrijving

Bij Zensiv is deze skinscrubber op voorraad en binnen een week geleverd of zelf af te halen in de winkel.Bij besteding vanaf € 100,- is het verzenden gratis binnen Nederland!

Skin scrubber van €259,- voor €199,-

Deze Skin scrubber heef ten nieuwe uitvoering zonder extra handstuk (alleen de scrubber)


De Skinscrubber lijkt op een spatel waarmee u door middel Utrasone trillingen overtollig vuil en talg, vet verwijderd uit de opperhuid. Haaks op de huid is de reinigende werking maar door het topje plat op de huid te leggen kan men er perfect werkstoffen mee in de huid sluizen en zo de doorbloeding en huidvernieuwing te versnellen tevens bevorderd het de aanmaak van collageen, het resultaat is direct zichtbaar.

Het is een intensieve reiniging en soft peeling die de cliënt ondergaat met de ultrasonic skinscrubber.
Met de Ultrasone Skinscrubber is er een nieuw idee in een oud jasje gestopt een goede vervanger voor het borstel apparaat.

Bij het werken met de skinscrubber maakt u de bovenste laagjes van de opperhuid los en de poriën schoon, door de ionisatie wordt het talg vloeibaar gemaakt, het ledigen van de putsels wordt hierdoor makkelijker gemaakt.

Het is een goede voorbehandeling voor de Dermabrasie behandeling die vervolgens de dode huidcellen moeiteloos kan verwijderen.


Uiteraard is de behandeling met de Skinscrubber een prima diepte reiniging die ook individueel inzetbaar is.

Ultrasone trillingen hebben een een positieve invloed op de vochtbalans.


  • zeer gebruiksvriendelijke instelling
  • digitale instelling
  • compact formaat
  • timer
  • 9 sterktes


Nu mogelijk om te betalen in 3 termijnen zonder extra kosten met In3


Alle prijzen zijn exclusief btw en 1 jaar garantie. Bezorgen is mogelijk. Alleen bij zelf ophalen is het mogelijk om te pinnen of contant te betalen.


Wilt u de showroom bezoeken of uw bestelling afhalen neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Advertentienummer: a1007133010