IPL - SHR apparaat VOLLEDIGE FINANCIERING MOGELIJK!

Zie omschrijving
Ophalen
298840sinds 20 feb. '19, 11:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Ons nieuwe model IPL-SHR Platina

Net zo veilig en net zo effectief als ons PRO model.

Het grootste voordeel van ons Platina model is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is binnen jouw salon. Ook heeft het een gemoderniseerd uiterlijk waardoor het echt de eyecatcher van de salon wordt. Dankzij het grote 15 inch beeldscherm is deze nog gemakkelijker te bedienen.


Het toestel is voorzien van twee handstukken met ingebouwde filters, dit is een unieke technologie. Met het IPL handstuk voer je effectief de huidverbeteringsbehandelingen uit zoals:


Het verminderen van couperose

Het verminderen van pigmentvlekken

De effectieve acné behandeling

HuidverjongingsbehandelingMet het tweede handstuk voer je de ontharingsbehandelingen uit, dit handstuk is voorzien van de nieuwe technologie Elight. Het behandelapparaat geeft in vergelijking met de IPL minder hete pulsen af waardoor de ontharingsbehandelingen aangenamer zijn voor jouw cliënt.


Met een IPL behandeling worden er pulsen van maximaal 70 graden Celsius bereikt, bij de SHR behandeling zal dit maximaal 45 graden Celsius zijn. Hierdoor is de behandeling ook ontzettend veilig voor de donkerdere huidtypes.


De voordelen

Het IPL-SHR apparaat is voorzien van twee handstukken, hierdoor kun je meerdere behandelingen uitvoeren met één apparaat.

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -3 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de cliënt.

De handstukken hebben een flits capaciteit van 500.000 flitsen. Hier doet een gemiddelde behandelaar anderhalf jaar mee.

Het menu van het apparaat is voorzien van simpele werkmenus die vooraf al voor je ingesteld zijn. Je gebruikt daardoor altijd de meest effectieve en veilige instellingen.


Onze services

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 1+1 jaar garantie!

Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is.

Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

Mogelijkheid tot volledige financiering indien je langer dan 6 maanden staat ingeschreven in het KVK.


Cursus

Bij de aanschaf van onze IPL-SHR ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de IPL-SHR echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 6 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.


Bij aanschaf van het apparaat ontvang je de cursus t.w.v. €399,- GRATIS. Voor meer informatie en om prijzen in te zien kun je onze website lasermedical.nl bezoeken.


COPYRIGHT

Advertentienummer: a1276488659