AquaFacial - Hydra machine - Hydrafacial

Zie omschrijving
224236sinds 29 jul. '20, 00:02
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Een prachtige aanvulling voor iedere schoonheidssalon!

Het toestel is voorzien van 7 handstukken waarmee je een uitgebreide gezichtsbehandeling kunt toepassen die voor ieder huidtype geschikt is.
Het systeem is gebruiksvriendelijk en vrijwel onderhoudsvrij.

*Het vacuüm handstuk. Deze zorgt ervoor dat vuilheden tot diep in de huidlagen verwijderd worden en tegelijkertijd een reinigende of verzorgende toepassing onder de huid ingebracht word (bijvoorbeeld voor acné of de rijpere huid). Het is vergelijkbaar met een dieptereiniging.
* Het populaire oxygeneo handstuk. Vergelijkbaar met microdermabrasie, maar beschadigd de huid niet! Exfoliatie van de bovenste huidlaag, Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen, Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. De huid is hierna glanzend en zijdezacht.
*Ultrasound , RF en ION-lifting.
* Het koel/warm handstuk Deze word gebruikt om de huid op te warmen om de poriën open te zetten en om de huid te koelen om de poriën weer te sluiten. Ideaal als hulpmiddel voor het diep insluizen van actieve werkstoffen of serums.
* Het oxygen pistool. Zodra je de poriën geopend hebt met het koud/warm handstuk kun je met het oxygen pistool werkstoffen of serums diep in de huid brengen.

Voor een uitgebreide behandeling worden de 7 stappen achter elkaar uitgevoerd, maar het kan ook verdeelt worden in meerdere gezichtsbehandelingen.


Het toestel word geleverd met de bijbehorende producten en vloeistoffen, inclusief privé dagcursus en basiscursus schoonheidsspecialiste ( dit is een thuisstudie voorafgaand aan de cursus aqua facial ) De basiscursus schoonheidsspecialiste is enkel verplicht indien je nog geen schoonheidsspecialiste bent.

Leasen
Bij ons heb je de mogelijkheid het apparaat te leasen zodra je langer dan 6 maanden staat ingeschreven in het KvK, sta je nog niet langer dan 6 maanden ingeschreven in het KvK? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Garantie
Ons Aquafacial apparaat is van de hoogste kwaliteit waardoor wij maar liefst 12+12 maanden garantie geven, waar andere maar 12 maanden garantie bieden. Ook werken wij niet met onnodige servicecontracten of abonnementen waar vaak hoge kosten aan verbonden zijn. Heb je service nodig, dan krijg je het!

Cursus
Bij de aanschaf van onze Aquafacial ontvang je de professionele cursus GRATIS, inclusief basiscursus schoonheidsspecialiste.


Neem contact op voor meer informatie of een demo van de apparatuur.
Advertentienummer: a1345360373