LunaSea' Luxe Voetenbad -Voetenbad met massage - €60 Korting

€ 90,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
6603sinds 21 aug. '23, 10:49
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeHand- en Voetverzorging

Beschrijving

150 Euro Nieuwprijs
Tweedekansje/Retour
Wij van LunaSea geven onze producten graag opnieuw de kans om een tevreden klant te vinden. De voetenbaden met een nieuwwaarde van 150 euro zijn als tweedekansje afgeprijst naar 90 euro. Het gaat om voetenbaden die binnnen twee weken retour zijn gekomen. De voetenbaden zijn grondig gereinigd en vervangen met nieuwe onderdelen vanwege de hygiene. De massage ballen, filters, verpakkingen, en afstandsbediening zijn allemaal vervangen en gloednieuw. De voetenbaden kunnen een paar lichte krasjes hebben. Alle tweedekansjes zijn opnieuw grondig getest op alle functies. Alleen als alles helemaal in orde is komen ze opnieuw in deze verkoopronde terrecht.

U behoud het recht op 1 jaar garantie vanaf het moment dat de verkoop plaatsvind. Daarnaast kunt u via de klantenservice via onze verschillende verkoopplatformen altijd terrecht voor advies omtrent de werking van het voetenbad. Als bedrijf zijn we 7 dagen in de week bereikbaar.

Lunasea's populaire luxe voetenbad
Heerlijk relaxen met het voetenbad van LunaSea! Ontspannen met u voeten in het warme water terwijl u geniet van een massage. LunaSea's nieuwe voetenbad is gemakkelijk te bedienen met de uitneembare afstandsbediening. Kies met de afstandsbediening tussen de verschillende massage standen en creëer een voor u aangename watertemperatuur.

Spa ervaring
Gun u zelf een relaxmomentje door te kiezen voor het nieuwe voetenbad van LunaSea. Als u uw voeten tot rust laat komen verspreidt deze rust zich over uw lichaam. LunaSea's voetenbad heeft een inhoud van maar liefst 12 liter water. Daarnaast is het mogelijk om een lekkere geur of badzout toe te voegen doormiddel van het speciale bakje. Ook heeft het voeten bad verschillende lichtstanden uitgerust met uv-licht dat bijdraagt aan een goede bloedsomloop. De ozone lichttechnologie gaat voetschimmel tegen en draagt zo bij aan gezonde voeten.

Tweede Kansje
Voor een scherpe prijs koopt u ons voetenbad op Martkplaats als Tweede Kansje. Tweede Kansje voetenbaden zijn voetenbaden die retour zijn gekomen binnen de 30 dagen retour periode. Alle voetenbaden zijn zorgvuldig gecontroleerd op alle werkzame functies en uitvoerig gereinigd zodat u er zeker van bent dat u een compleet, werkend en schoon product ontvangt.

Alle voordelen op een rij
 • Zeer scherpe prijs van 149,95 voor 90,00!
 • Vijf verschillende massagestanden
 • Bubbel functie
 • Zes massage rollers perfect gepositioneerd om uw zenuwen te prikkelen
 • Automatische temperatuurregeling
 • Automatische timer-optie
 • Ozone lichttechnologie voor gezonde voeten
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen
 • High-end design met een luxe uitstraling
 • Inklapbaar en zo makkelijk op te bergen
 • Gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening
Advertentienummer: m2013518804
Overige advertenties van LunaSea
Meer van LunaSea