Solis FAN-TASTIC Type 750 staande ventilator Zilverkleur

Bieden
Ophalen of Verzenden
881sinds 15 nov. '22, 11:22
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Solis FAN-TASTIC Type 750 staande ventilator met afstandsbediening Zilverkleur

+ Stopbeveiliging
+ Handige voetschakelaar
+ 3 snelheidsstanden
+ Verticale én horizontale draaistand
+ Handige Timerfunctie

Één ventilator met talloze mogelijkheden
De Solis Fan-Tastic is een kwalitatief hoogwaardige statiefventilator. De ventilator is voorzien van een aantal behendige functies. Zo kun je kiezen uit drie verschillende snelheidsstanden, beschikt de ventilator over een automatische verticale én horizontale draaistand en een timerfunctie van een half- tot maar liefst 7.5 uur. Met deze energiebesparende functie wordt de ventilator automatisch in- en uitgeschakelt wanneer jij dat wenst. 

Drievoudige bediening
Je kunt de Fan-Tastic op meerdere manieren bedienen. Je kunt de statiefventilator middels de praktische voetschakelaar eenvoudig aan- en uit zetten je voet kan zelfs de snelheid regelen. Een andere mogelijkheid is het bedienen van de ventilator door middel van het bedieningspaneel op de ventilator. Op het LCD-display kun je jouw voorkeuren selecteren. Bedien je de Fan-Tastic liever van afstand? Zelfs dat is mogelijk, dankzij de ultradunne afstandsbediening die bij de statiefventilator geleverd wordt.

De luchtkwaliteit optimaliseren
Hoewel het misschien niet zo klinkt, zijn negatieve ionen een verrijking voor de luchtkwaliteit. Dit komt onder andere doordat deze ionen de eigenschap hebben dat zij positieve stofdeeltjes aantrekken (welke daardoor zwaar worden, naar beneden vallen en in de stofzuiger belanden). De Fan-Tastic is voorzien van een bij te schakelen ionengenerator waarmee negatieve ionen aan de lucht worden toegevoegd. Hierdoor verbetert de luchtkwaliteit in de ruimte, wat niet alleen bevorderlijk is voor jouw gezondheid, maar misschien nog wel meer voor jouw leefcomfort.

Nieuwprijs was 169,00euro
Richtprijs 95,00euro
Advertentienummer: m1910391239