NaRoSo Watertechniek; van waterontharder tot boiler!

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
451sinds 9 aug. '22, 14:30
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Bij NaRoSo Watertechniek vind u veel op het gebied van water voor in de woning. Zacht water is ons specialisme, met onze premium waterontharders kunt u zorgeloos genieten van kalkvrij water. Wij zijn exclusief dealer van onze eigen merken.

Ons assortiment is recent uitgebreid met het boiler aanbod van TESY, ook warmtepomp boilers kunnen wij leveren. Gas wordt steeds duurder en met de grote opbrengst van zonnepanelen is het tegenwoordig voordeliger om water te verwarmen middels een boiler. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste voor uw woning.

Vaak is de waterdruk niet voldoende in een woning, vooral bij een groot bad of regendouche. U hoeft hier niet de leidingen voor te vervangen, met de drukverhoging pomp, ook wel hydrofoor genoemd, heeft u eenvoudig meer water uit uw tappunten.

Water raakt steeds meer vervuild met ongewenste stoffen. Wij hebben zuivering filters die op uw huidige kraan aangesloten kunnen worden. Uw water is niet alleen schoner maar smaakt ook beter.

Kortom, met ons unieke aanbod kunnen wij u op veel manier helpen. Door onze grote voorraad kunnen wij u ook snel van dienst zijn.
Advertentienummer: a1444523321