Fleck 5600 SXT Volume Waterontharder, 25 liter, 230v

€ 779,00
Ophalen of Verzenden
903sinds 11 jul. '22, 19:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Eendelige waterontharder met een capaciteit van 25 l hars (meegeleverd) en met een elektronisch ventiel Fleck 5600 SXT volume.

Met deze ontharder kun je de hardheid van je water verminderen door kalk van je installatie te verwijderen.
Het zo ontstane water verlengt de levensduur van je huishoudelijke apparaten, vergemakkelijkt je huishoudelijke werkzaamheden en verwijdert witte kalkvlekken op de installatie. 

Dit apparaat heeft een juiste maat voor een huishouden van 1 tot 6 personen.

Het Fleck 5600 SXT ventiel is door zijn robuustheid en eenvoud zeer betrouwbaar. De regeneratie wordt gestart als het behandelvolume is bereikt, geen verspilling. Afhankelijk van het gebruik kan de regeneratie onmiddellijk worden vertraagd, vertraagd of wekelijks worden ingesteld. Het elektronische scherm met achtergrondverlichting maakt het mogelijk om het resterende volume voor de volgende regeneratie in de servicemodus of de resterende cyclus en de resterende tijd in de regeneratiemodus te bekijken. Bij een stroomuitval van minder dan 48 uur worden de instellingen opgeslagen. Onze voedselveilige hars met ionenwisselaar, die de ACS-goedkeuring voor sanitaire conformiteit ondersteunt, maakt het mogelijk om het water zonder extra behandelingsmateriaal te gebruiken. De hoge vervangingskracht van deze hars maakt een lager zoutverbruik en een langere levensduur mogelijk.

Eventueel kan tegen meerprijs een volledige installatieset geleverd worden.
Advertentienummer: m1862882041