AQA Perla waterontharder

Bieden
Ophalen
39119sinds 14 aug. '22, 11:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

AQA Perla water ontharder is hier overbodig omdat het water hier prima is.

Type 10 BIO C. Productie datum Week 42 2019

Zie foto’s.

BWT levert waterontharders van wereldklasse. BWT staat voor ‘Best Water Technology’ en is de Europese marktleider op het gebied van waterbehandeling. Misschien ken je BWT wel van de autosport. Zij is onder andere sponsor bij een formule 1 team. BWT heeft de perfecte oplossing voor hard water: wateronthardingsinstallaties die zelfs zeer hard water omzetten in zijdezacht parelwater. De wereldwijd unieke en geavanceerde technologie van BWT voorkomt kalkaanslag op je huishoudelijke apparaten en verandert jouw badkamer in een wellness- oase. Je haren gaan glanzen, je huid voelt weldadig aan en de was wordt knuffelzacht.

De BWT AQA Perla BIO 10 is van alle gemakken voorzien. Zo houdt de waterontharder zelf het waterverbruik bij, en stemt daar het zoutgebruik in het regeneratieproces op af. Mocht de harscilinder bijvoorbeeld voor 80% verzadigd zijn, dan zal er ook maar een beperkte hoeveel zout worden gebruikt. Daarnaast heeft het, in tegenstelling tot andere waterontharders, een droge zoutbak en is deze dus hygiënischer. De overtreffende trap qua hygiëne is dankzij de ‘bio sonde’. Dit zorgt er automatisch voor dat de hars na elke regeneratie wordt ontsmet.

De AQA Perla BIO 10 van BWT is een simplex cabinet ontharder. De harscilinder en het zoutvat zitten in 1 behuizing. Deze BWT waterontharder beschikt over 16 liter hars en heeft een onthardingscapaciteit van 4.600 liter (op basis van 10dH) tot regeneratie. Daarmee is de BWT AQA Perla Bio 10 geschikt voor een watergebruik van ca. 291m3 op jaarbasis. Deze waterontharder heeft een doorstroomcapaciteit van 33,33 liter per minuut (omgerekend 2000 liter water per uur).
Advertentienummer: m1874006709