Medisana BS A41 Connect - Lichaamsanalyseweegschaal

€ 29,88
Verzenden
Verzenden voor € 3,95
100sinds 7 feb. '24, 11:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Vandaag van € 48,88 nu voor slechts € 29,88!

Lichaamsanalyse weegschaal BS A41 Connect

Een lichaamsanalyse weegschaal met trendy design!

Met een smartphone maak je in een handomdraai van deze BS A41 Connect weegschaal je persoonlijke gewichtscoach. Die vertelt je razendsnel en reuze eenvoudig of je vet bent kwijtgeraakt en of je spiermassa is toegenomen en hoeveel je nog moet tot je streefgewicht is bereikt.

De lichaamsanalyse weegschaal BS A41 Connect meet namelijk naast het gewicht ook het lichaamsvet, lichaamsvocht en spier- en botmassa zodat je op je smartphone haarfijn kunt zien hoe je gezondheid er voor staat. Hij vertelt je BMI, geeft de juiste caloriebehoefte om op gewicht te blijven en kan zelfs metingen opslaan als je je smartphone even niet bij de hand hebt, tot maar liefst 30 metingen.

Je zult ontdekken dat de VitaDock+ app* je perfecte begeleider is om naar dat streefgewicht toe te werken, met mooie grafieken die je motiveren nog dat laatste extra zetje te doen. Deel je gegevens, of bekijk ze later terug op de tablet (*voor iOS en Android met Bluetooth Smart).

De BS A41 Connect heeft een duidelijk scherm, gaat vanzelf aan als je hem met je voet aantikt en herkent automatisch welke van de maximaal acht gebruikers er op gaat staan.
 

Lichaamsanalyse uitvoeren
De lichaamsanalyse komt tot stand door stroompje dat van de ene voet, door het lichaam, naar de andere voet gaat. Om de lichaamsanalyse te uit te voeren raden we af om deze te gebruiken indien je zwanger bent, een pacemaker of andere medische implantaten hebt. Houd er rekening mee dat door het gebruik van medicatie de aanduiding van het lichaamsvet en het vochtpercentage onnauwkeurig kunnen zijn of niet gemeten kunnen worden. Indien de meetwaarden buiten het meetbereik van de weegschaal ligt, dan verschijnt er één van de volgende meldingen ERRL, ERRH of ERR2. Om de lichaamsanalyse uit te kunnen voeren is het belangrijk om voorafgaande aan de weging het profiel in te stellen en deze te selecteren.

Berekenen van het BMI
De lichaamsanalyse weegschaal heeft een maximum draagkracht, deze verschilt per type weegschaal. Alle weegschalen die de BMI (Body Mass Index) berekenen, hebben een maximum meetbereik van een BMI tot 32. Als je BMI- waarde hierboven ligt kan de weegschaal deze niet meten en ook geen lichaamsanalyse doen. Indien de meetwaarden boven het meetbereik ligt, wordt dit aangeduid met de melding ERRL.

Weegschaal initialiseren
Plaats de weegschaal altijd op een stevige en vlakke vloer. Wanneer je voor het eerst gaat wegen of je gaat wegen nadat je de weegschaal hebt verplaatst is het van belang de weegschaal te initialiseren. Hierdoor bepaalt de weegschaal haar


Klik nu op onderstaande link en bestel dit artikel met korting:
Advertentienummer: a1498323528