Philips HF3505/01 - Wake-up Light - Wit

€ 64,99
Verzenden
4968sinds 28 jul. '23, 14:35
Deel via
of

Beschrijving


Van €79.99 Voor €64.99Gratis verzending vanaf €50 | Voor 23:59u besteld, volgende werkdag in huis


Word makkelijker, frisser en energieker wakker met natuurlijk licht met de Philips wake-up light HF3505/01. Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips wake-up light gebruik van een combinatie van licht en geluid, waardoor je op een natuurlijke manier gewekt wordt. Het licht van de zonsopgangsimulatie verandert van aangenaam geel naar helder geel. Dit in combinatie met prettige natuurgeluiden zorgt voor een goed begin van je dag.

Plus- en minpunten van de Philips wake-up light
Door simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk wakker
De enige wake-up light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt
Met sluimerfunctie
Geen 'in slaap vallen'-functie

Belangrijkste kenmerken van de Philips HF3505/01:

Waarom je beter wakker kan worden van een Wake-up Light dan je mobiele telefoon
Een wekker op je mobiele telefoon geeft blauw licht. Het blauwe licht kan invloed hebben op onze biologische klok en daarmee de kwaliteit van jouw slaap verstoren. Een Wake-up light maakt gebruik van natuurlijk licht en geluid en zorgt er zo voor dat je 's ochtends beter en natuurlijker wakker wordt. Dit is goed voor jouw dag en nacht ritme en jouw slaap patroon.

Geleidelijk ontwaken met natuurlijk licht
Door de simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk gewekt, waardoor je meer energie hebt in de ochtend. Binnen 30 minuten wordt je kamer gevuld met helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. De wake-up light bevat tevens een bedlampje met 10 lichtinstellingen. De helderheid van het scherm kun je naar wens instellen door middel van 4 verschillende instellingen.

Bedlampje
De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig wakker worden wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 10 lichtsterktes van de wake-up light kunnen worden aangepast.

De Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt
Van Philips Wake-up Lights is klinisch bewezen dat ze het algemene welzijn na het ontwaken verbeteren. Verschillende onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen met de Wake-up Light beter wakker worden. Je bent in een betere stemming en voelt je 's ochtends energieker. 92% van de volwassen gebruikers zegt dat onze Wake-up Light hen op een aangename manier wekt, terwijl 88% van de gebruikers zegt dat ze met de Wake-up Light beter wakker worden dan voorheen.

Overige kenmerken:

Gebruiksvriendelijk

  • Rubberen anti-slipmat
  • Sluimeren: tik bovenop voor sluimeren
  • Helderheid van het scherm: 4 instellingen
  • Aantal keren alarm: 1
  • Sluimerduur: 9 minuten


Geluid

  • Aantal wekgeluiden: 2
  • FM-radio


Natuurlijk licht

  • Helderheidsinstellingen: 10
  • Gesimuleerde zonsopgang: 30 minuten
  • Kleuren zonsopgangsimulatie: helder geel


Voordelen Gratis verzending vanaf € 50,-* Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd Kortingen tot wel 70%
Advertentienummer: a1487645080