Kraffter hydraulische Heggenschaar 150cm / 180cm

€ 984,50
Verzenden
7806112sinds 18 jan. '22, 12:04
Deel via
of

BeschrijvingProductbeschrijving:

De Kraffter heggenschaar is met zijn breedte van 1.50m zeer geschikt voor het maaien van heggen en gras. De hydraulische aangedreven maaibalk wordt doorgaans gebruikt voor montage aan tractoren, minigraver / minikraan, shovels of maaiarmen. De schaar kan materiaal knippen tot een maximale diameter van maar liefst 2,5cm. Daardoor kan deze heggenschaar tevens ingezet worden binnen de fruitteelt om fruitbomen en struiken te snoeien. Het blad bestaat uit 23 kwalitatieve messen die heen en weer bewegen tussen maaivingers, de tak komt tegen de maaivinger en het mes knip vervolgens tegen de maaivinger de tak doormidden. Deze heggenschaar is hydraulisch aangedreven. Heeft een minimale - maximale werkdruk van 140-180 bar (bij een hogere werkdruk van de aandrijvende machine is een overdrukventiel vereist). De minimaal benodigde olieopbrengst is 15L/min, de maximale olieopbrengst is 30L/min (bij een hogere olieopbrengst van de aandrijvende machine is een oliestroomregelventiel vereist, hiermee kan het aantal liters olie per minuut worden gereduceerd).

De heggenschaar wordt geleverd met een flensplaat zonder machine aankopelling, u dient zelf de gewenste aankoppeling te monteren op deze flensplaat. De machine wordt geleverd met hydrauliekpomp, maar exclusief de slangen. U dient 1 slang aan te sluiten op een drukleiding en de andere op een vrije retourleiding die terug loopt naar het oliereservoir van de aandrijvende machine. Voor meer informatie over de aansluiting neem contact met ons op, we adviseren u graag!

Specificaties:

Gewicht (kg): 65

Positie maaier: Armmaaier

Maaiertype: Heggenschaar

Aankoppeling: Kraffter Armaaier of universeel

Werkbreedte (m): 1.50

Werkdruk (Mpa): Maximaal: 160 bar

Beschikbare modellen:

Kraffter Hydraulische Heggenschaar 150: bekijk de prijs direct op de website

Kraffter Hydraulische Heggenschaar 180: bekijk de prijs direct op de website

Voor actuele prijzen of meer informatie bezoek dan onze website met uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de onderstaande link:

www.agrixpert.com

Afhalen en levering;

Alle producten hebben de mogelijkheid om te worden afgeleverd op een locatie naar keuze of om zelf af te halen. Levering in Nederland en vlaanderen slechts voor €60, en voor wallonië €85. Voor andere landen hanteren wij een tarief op aanvraag.

Wilt u de producten liever zelf komen halen? Neem graag even contact met ons op, zodat wij de voorradigheid kunnen controleren en de machine voor u klaar gemaakt kan worde

Waarom kiezen voor AgriXpert?
  • Professioneel advies,
  • Meer dan 60 jaar ervaring,
  • Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
  • Levering in Nederland en België,
  • Levering voor slechts €60,- per bestelling.

AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de onderstaande link:
Advertentienummer: a1420324071