Kantoorruimte Centrum Utrecht binnenkort te huur 35 of 90M2

Zie omschrijving
282110sinds 9 jul. '19, 00:46
Deel via
of

Kenmerken

Oppervlakte90
BestemmingKantoorruimte
AanbodtypeHuur

Beschrijving

CENTRUM UTRECHT KANTOORRUIMTE 35 M2 en of 90 M2 B.V.O. is binnenkort te huur!
In het bedrijfspand op het Jansveld te Utrecht Centrum hebben wij diverse mogelijkheden voor de startende ondernemer. Kleine ondernemers bundelen graag hun talenten en huren met elkaar een bedrijfsruimte!!
Er is energiezuinige verlichting, toiletgroep en pantry voor de lunch/koffie/thee etc.

Binnenkort te huur:
Bijvoorbeeld 2 tot 4 werkplekken is een eigen kantoor van circa 35m2.
Bijvoorbeeld 6 tot 8 werkplekken e/o 6 werkplekken van crica 90m2 incl opslag.
Op rustige en fraaie locatie in Utrecht met uitzicht op de Domtoren! Het kantoor is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar middels trap. Op het dak heeft de kantoorruimte een royaal dakterras en is gelegen op het zuid/oost/west. De kantoorruimte is goed geïsoleerd en enige jaren (4) in zijn geheel gerenoveerd.
De uitvalswegen zijn per auto binnen enkele minuten bereikbaar. In de straat kan er een parkeervergunning worden aangevraagd, tevens is er dan ter overbrugging op de begane grond ‘n parkeerplaats te huur. Om de hoek van kantoorgebouw Jansveld 31 bevindt zich het Centrum van Utrecht (Neude en omgeving). Er is een goede aansluiting met het openbaar vervoer naar het centraal stations, loopafstand naar CS is 1,2 km! Kortom een goed ruim kantoor op een zeer mooie locatie.
Omschrijving: Kantoorruimte b.v.o. 90 m2 ,Deze kantoorruimte maakt deel uit van een klein gebouw waar enige andere jonge ondernemers en Landelijke Kamer van (studenten) Verenigingen zijn gehuisvest. De toegang via de begane grond/algemene voordeur. Hier bevindt zich een intercom waar bezoek zich kan melden. Voor de deur zijn er fietsbeugels.
De kantoorruimte bevindt zich aan het einde van de gang. De foto’s geven een goede indruk van de ruimte waar momenteel 8 mensen werken en vergaderen. Op de vloer ligt marmoleum, de wanden zijn strak, nieuw plafond met energiezuinige lampen. Op de eerste etage bevindt zich ook de pantry en toilettengroep, tevens is er een schoonmaakkast. Deze worden gedeeld met de overige huurders van Jansveld 31.
De huurprijs is exclusief G/W/E en is € 1.495,00 per maand welke per 3 maanden te voldoen. De kosten voor gas, water en electra (middels eigen electra-tussenmeter), worden jaarlijks afgerekend en komen nu op € 210,00 per maand.
Omschrijving: Kantoorruimte b.v.o.35m2 , gelijk aan hierboven omschreven maar het betreft hier een kleinere kamer / ruimte. De huurprijs is exclusief G/W/E en is € 550,00 per maand welke per 3 maanden te voldoen. De kosten voor gas, water en electra (middels eigen electra-tussenmeter), worden jaarlijks afgerekend en komen nu op € 175,00 per maand.

Condities:
De minimale huurperiode is 2 jaar + 2 optiejaren.
Betaling per kwartaal vooruit.
Opzegging 12 maanden.
Condities worden eventueel afgestemd op de huurder.

Afspreken om te komen kijken? email vermonteroccia@gmail.com Bellen met 06-55718160 of bel met 0348-486524. Ik maak graag een afspraak met u.
Advertentienummer: m1432068298
Overige advertenties van Vermonteroccia
Meer van Vermonteroccia