thermosfles RVS 1 liter Olympia€ 15,13
Elektrische Rookkast Michael
€ 1.326,30
Verzenden
8986sinds 7 jul. '20, 18:09
Beschrijving
Nu in de aanbieding van € 1724,18 voor € 1326,30!
Gratis verzending
- Verwarmingspin met timer om de verbranding van het zaagsel automatisch aan te steken
- Geleverd met 500 g eikenzaagsel (eerste kwaliteit).
- Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm (bovenste bakplaat geperforeerd: 340x545 mm).
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.
ADVANTAGE
Waarom koud roken ? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen : zouten, drogen en roken. De laatste stap doet men koud om water te elimineren, zonder het product uit te drogen of het te laten korsten. De rook wordt verwekt door trage verbranding van eikenzaagsel (noodzakelijk om een unieke smaak en geur te bekomen) en afgekoeld in het toestel om een homogeen gerookt product te bekomen. Rook uw vissen (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het u 3 maal goedkoper uit om uw zalm zelf te roken in plaats van gerookte zalm te kopen, bovendien met de extra toets "huisgemaakt" dat heel het verschil maakt. En u kan aan uw klanten een volledige traceerbaarheid van de producten garanderen.
Artikelnummer: FAD-264
Heeft u een vraag, een suggestie of een klacht, laat het ons dan weten.
U kunt ons bellen op 072-7202253 Of mail info@horecatraders.com
BEKIJK SNEL ONZE WEBSITE VOOR DIT PRODUCT EN VERGELIJKBARE PRODUCTEN VIA ONDERSTAANDE LINK:
Gratis verzending
- Verwarmingspin met timer om de verbranding van het zaagsel automatisch aan te steken
- Geleverd met 500 g eikenzaagsel (eerste kwaliteit).
- Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm (bovenste bakplaat geperforeerd: 340x545 mm).
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.
ADVANTAGE
Waarom koud roken ? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen : zouten, drogen en roken. De laatste stap doet men koud om water te elimineren, zonder het product uit te drogen of het te laten korsten. De rook wordt verwekt door trage verbranding van eikenzaagsel (noodzakelijk om een unieke smaak en geur te bekomen) en afgekoeld in het toestel om een homogeen gerookt product te bekomen. Rook uw vissen (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het u 3 maal goedkoper uit om uw zalm zelf te roken in plaats van gerookte zalm te kopen, bovendien met de extra toets "huisgemaakt" dat heel het verschil maakt. En u kan aan uw klanten een volledige traceerbaarheid van de producten garanderen.
- mm (BxDxH) : 715x415xh360
- kW : 0,25
- Volt : 230/1N 50-60Hz
- kg : 14
- M³ : 0,11
Artikelnummer: FAD-264
Heeft u een vraag, een suggestie of een klacht, laat het ons dan weten.
U kunt ons bellen op 072-7202253 Of mail info@horecatraders.com
BEKIJK SNEL ONZE WEBSITE VOOR DIT PRODUCT EN VERGELIJKBARE PRODUCTEN VIA ONDERSTAANDE LINK:
Advertentienummer: a1342478641
Populaire zoektermen
horeca trolleyhoreca koelkasten gebruikt in Keukenapparatuursoftijsmachine horeca in Keukenapparatuurhoreca overname amsterdamspoelbak horeca in Keukenapparatuurhoreca vrieskast gebruikt in Keukenapparatuurhoreca display koelkast in Keukenapparatuurhoreca koelkasttweedehands horeca apparatuurhoreca afzuigkap gebruikt in Keukenapparatuurhoreca vaatwasser gebruikt in Keukenapparatuurhoreca bankhoreca vaatwassersnackautomaat in Keukenapparatuurhoreca tafelsronde etagerehudora step big wheel in Stepsradiator 180 x 30playmobil trein complete set in Playmobiltom tom fiat