Lithium batterij /gebruikte tractiebatterij /energieopslag

N.o.t.k.
41744684sinds 13 mei. '14, 09:01
Deel via
of

Kenmerken

AandrijvingElektrisch
MerkLinde, Still, Jungheinrich, Yale, Toyota, Clark, EP

Beschrijving

Corbat is een onderneming die zich richt op de verkoop van nieuwe en gebruikte tractiebatterijen. Met vele jaren ervaring in het leveren van tractiebatterijen bent u verzekerd van de beste service en garantie op uw aankopen. Uiteraard kunnen we ook uw batterijen en lader jaarlijks keuren.


We leveren sinds kort nu ook Lithium batterijen als vervanging van de loodzuur batterij. Deze Lithium batterij wordt in uw bestaande machine geplaats, zonder aanpassing aan de machine. Een uniek concept met vele voordelen. Doordat we rechtstreeks bij de fabriek inkopen, kunnen we zeer scherpe prijzen maken. Neem eens contact met ons op om over de vele voordelen te praten of kijk eens op www.coda-energy.nl


Onze Lithium batterijen zijn ook zeer geschikt voor de opslag van energie. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van energie in combinatie met de Lithium batterij.


Als onafhankelijk leverancier van tractiebatterijen kunnen wij uw nieuwe tractiebatterij leveren tegen de meest gunstige tarieven. U profiteert van de beste kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en de garantie en service van een top fabrikant.


Voor klein- of grootgebruikers bieden wij een ruim assortiment aan onderdelen voor tractiebatterijen. Voor deze onderdelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor het opvragen van een scherpe prijs of kijk op de website.


We verkopen verschillende laders van de merken Fronius, PBM en Micropower. Deze laders zijn geschikt voor tractiebatterijen van verschillende voltages en amperages. Wij bieden zowel conventionele als hoogfrequent laders en kunnen zo voor iedere toepassing een oplossing bieden.

Wanneer u niet veel uren per dag werkt met uw heftruck en dus niet veel geld uit wilt geven voor een nieuwe batterij dan is een gebruikte tractiebatterij wellicht een mooie oplossing. Goede gebruikte batterijen worden altijd voorzien van een testrapport zodat er nooit verrassingen achteraf zijn. Wij durven zelfs garantie te geven op de gebruikte batterijen, waardoor u verzekerd bent van een juiste aankoop.


Bel of mail voor een actuele voorraad, we hebben altijd tussen de 30-60 gebruikte en geteste batterijen staan.

www.tractiebatterijen.com

www.coda-energy.nl
Advertentienummer: a1007710549