Poedercoating oven, droogoven, industrieoven

Zie omschrijving
2608790sinds 10 mar. '13, 15:47
Deel via
of

Beschrijving

Heattec® is exclusief leverancier van Industriële ovens, waaronder ook poedercoat ovens.

Onze oveninstallaties zijn geschikt voor het drogen, moffelen en het verduurzamen van metalen, kunststoffen en composietmaterialen.

We kunnen leveren in elke gewenste maatvoering met een standaard levertijd van 12 tot 14 weken. Heattec beschikt over een eigen montageteam en kan desgewenst de montage en inbedrijfname voor u uitvoeren.

Garantie 1 jaar, op basis van "send back & return"

We leveren uitsluitend luchtcirculatieovens. Deze luchtcirculatieovens kunnen we ook gasgestookt uitvoeren, met efficiënte directe warmteoverdracht.

Deze ovens zijn standaard voorzien van elektrische verwarming en worden stekker-klaar geleverd voor de volgende prijzen:
- Binnenmaat:1,2(B)x1,8(H)x1,6(D) meter, 15 kW vermogen: €. 12.500,00/excl. BTW en af-fabriek levering
- Binnenmaat:1,2(B)x1,8(H)x2,5(D) meter, 18 kW vermogen: €. 13.990,00/excl. BTW en af-fabriek levering
- Binnenmaat:1,2(B)x1,8(H)x3,0(D) meter, 30 kW vermogen: €. 15.675,00/excl. BTW en af-fabriek levering

Bij de luchtcirculatieovens zorgt een waaierunit in het ovendak voor betere en snellere warmteoverdracht, ook is de gelijkmatigheid van deze ovens beter dan oven waar de warmteoverdracht middels natuurlijk convectie plaatsvindt. Deze oveninstallaties zijn uitgelegd voor oventemperaturen tot 230°C en hebben een temperatuurgelijkmatigheid die voldoen aan de Qualicoat standaard.

Varianten met afwijkende maatvoering en/of gestookt op olie of gas, zijn natuurlijk leverbaar op aanvraag.

Desgewenst leveren wij ook de benodigde randapparatuur, zoals: poedercoat handspuiten en afzuigcabines etc. Ook voor service, onderhoud en wettelijk verplichte gaskeuringen aan uw bestaande installaties, ongeacht fabricaat en conditie, kunt u bij ons terecht.

Bezoek onze website (www.heattec.nl) of neem vrijblijvend contact met ons op, op telefoonnummer 0485-311686, zodat wij u uitvoerig kunnen adviseren over onze mogelijkheden.

tags: poederlakken, poedercoat, oven, lakken, powdercoat, powdercoaten, industrieel, lakkerij, heteluchtoven, spray booth, poedercoating handspuit, afzuigwand, moffeloven, drogen, composietovens, luchtcirculatie, poedercoatcabine, tunneloven, droogtunnel, industrie oven.
Advertentienummer: a1002770697