Brievenbusdozen / Brievenbusdoosjes (L) 299 x 213 x 28 (A4)

€ 0,28
Verzenden
60422sinds 30 apr. '22, 22:36
Deel via
of

Beschrijving

Dit brievenbusdoosje is ideaal voor het verzenden van documenten en platte producten. Door het gunstige formaat past de doos door de brievenbus waardoor u verzendkosten bespaart.
De brievenbusdoosjes zijn eenvoudig en snel in elkaar te vouwen. U kunt het doosje eenvoudig afsluiten met de vaste insteekklep en tape.

Maat: (L) 299 x 213 x 28 (A4)
Prijs: vanaf € 0,28 per doosje

Een brievenbusdoos zorgt ervoor dat uw product veilig wordt verpakt maar toch via de brievenbuspost bezorgd kan worden. Dit bespaart u verzendkosten en de ontvanger hoeft geen rekening te houden met de bezorging. Bij Easypack Verpakkingen vindt u diverse formaten brievenbusdozen. Lees meer over onze brievenbusdoosjes of bekijk gelijk het assortiment en vindt de brievenbusdoos die bij uw producten past.


Brievenbusdoosjes online bestellen

Bent u een webshop eigenaar die kleinere producten verkoopt? Dan kunt u eigenlijk niet zonder brievenbusdoosjes. Dit type verzenddoos is het beste geschikt voor het verzenden van kleine producten en bestellingen. Deze dozen, zijn net als de andere verzenddozen van Easypack Verpakkingen, gemaakt van stevige materialen. Het verzenden van uw producten met ons verpakkingsmateriaal is dan ook altijd veilig. Naast hoge kwaliteit producten, wenst een klant natuurlijk ook een veilige verzending van hun nieuwe producten. Dit realiseert u met de brievenbusdoos van Easypack Verpakkingen.


Brievenbusdozen van Easypack Verpakkingen

Bij Easypack Verpakkingen hebben we verschillende afmetingen brievenbusdozen. Bij PostNL wordt een maximale afmeting gehanteerd als het gaat om brievenbuspost. Al onze brievenbusdozen zijn gemaakt met deze afmetingen in het achterhoofd en kunnen dus ook altijd met de brievenbuspost worden verzonden.

Om uw producten extra te beschermen in de brievenbusdoos kunt u de producten verpakkingen in bubbeltjesplastic of de doos opvullen met schuimkorrels. Onze brievenbusdoosjes worden ongevouwen geleverd. Hierdoor nemen ze minder ruimte in hun opslagruimte in. Heeft u een brievenbusdoos nodig? Dan zet u deze eenvoudig en snel in elkaar. Met de handige klep aan de bovenkant kunt u de verzenddoos makkelijk en veilig afsluiten.

Op de buitenkant van de brievenbusdoos kunt u een adreslabel plakken of de adresgegevens met een stift schrijven. Wilt u het professioneler aanpakken? Dan kunt u gaan voor een paklijstenvelop. In deze speciale enveloppen kunt u een factuur of pakbon stoppen. Dankzij de envelop zijn deze papieren beschermd tegen weersinvloeden.


Verpakkingsmateriaal van Easypack Verpakkingen

Brievenbusdozen zijn een van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen van Easypack Verpakkingen. Vooral webshops met kleinere producten maken veel gebruik van de brievenbusdoosjes. Hier zijn ze ook uitermate voor geschikt. Het grote voordeel is dat u deze goedkoper en eenvoudiger kunt laten bezorgen doordat ze gewoon met de brievenbuspost mee kunnen. Meer weten over de brievenbusdoos van Easypack Verpakkingen? Neem direct contact met ons op.


Voordelen van Easypack Verpakkingen

  • Voordelig Verpakkingsmateriaal
  • Europese kwaliteit verpakkingsmaterialen
  • Levering aan particulieren en bedrijven
  • Producten voordelig leverbaar in kleine en grote aantallen
  • Staffelkorting op bijna alle producten
  • Alle producten direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 12:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
  • Bestellingen boven de €200 worden gratis verzonden


Brievenbusdoosje / Brievenbusdozen / Brievenbusdoosjes

Advertentienummer: a1432015503