Partij draagbare heater kachel

€ 10,50
Ophalen
1995sinds 7 nov. '22, 14:54
Deel via
of

Beschrijving

Productbeschrijving
Wil je ook meer energie besparen? Maar wel meer warmte ervaren? Kies dan voor een draagbare verwarming! Deze draagbare verwarming is dankzij haar compacte formaat en lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen. Met een afmeting van 22x25x20 cm, hoef jij nooit meer in de kou achter je bureau te zitten!
Compact ontwerp
Neem deze handige draagbare verwarming overal mee naar toe! Of je nu in de woonkamer een boek zit te lezen of in het kantoor aan het werk bent, dit handige apparaat zorgt voor plaatselijke verwarming. Draai de verwarming dus maar dicht! Met deze compacte verwarming kun je heel gemakkelijk de ruimte waar jij je op dat moment bevindt op aangename temperatuur brengen.
Geen irritant geluid
Wij horen je al denken: maakt dit apparaat dan geen irritant geluid? Zeker niet! Deze draagbare verwarming is nagenoeg geluidloos. Zo kun je ongestoord blijven werken, én je hebt warme handen en voeten.
Stijlvol en makkelijk
Maak deze draagbare verwarming de eyecatcher van jouw kantoor, slaapkamer of woonkamer! Je vrienden zullen zich afvragen wat voor een handig én stijlvol apparaatje jij naast de bank hebt staan. Deze draagbare verwarming is te verkrijgen in 2 kleuren: groen en wit. Ga je liever voor rustig en klassiek? Kies dan de witte draagbare verwarming! Wil je liever wat meer kleur in de woonkamer? Kies dan voor de groene draagbare verwarming!
Veilig energie besparen
Om je huis op aangename temperatuur te krijgen verbruik je flink wat gas. Deze draagbare verwarming werkt echter op stroom. Hierdoor kun je maandelijks veel gas besparen. Dit ga je op den duur zeker terugzien in de portemonnee! Bovendien heeft deze draagbare verwarming een laag stroomverbruik, wat beter is voor mens en milieu. Het apparaat warmt in 3 seconden op en schakelt na een tijdje vanzelf uit. Dit zorgt voor een makkelijke én veilige beleving van het apparaat.
Jouw voordelen
✔ Aangename warmte
✔ Krachtige motor
✔ Geluidloos
✔ Stijlvol design
✔ Warmt in 3 seconden op
✔ Schakelt vanzelf uit
Specificaties
✔ Materiaal: Plastic
✔ Voedingsbron: Elektrisch
✔ Geluid: Laag
✔ Kleur: Roze, groen of wit
✔ Gewicht: 700 gram
✔ Afmetingen: 22x25x20 cm
✔ Geschikt voor woonkamer en slaapkamer: Ja
✔ Installatie: Draagbaar
Nog 300 stuks op voorraad
Prijs is per stuk voor de gehele partij
Advertentienummer: m1907211573