Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?
Eurlings Interieurs
Eurlings Interieurs
14½ jaar actief op Marktplaats

Over ons

Welkom bij Eurlings Interieurs

Na 104 jaar hebben wij besloten de deuren van ons familiebedrijf Eurlings Interieurs in de loop van 2019 te sluiten. Als vader en dochter én als zakelijke partners kijken wij terug op een geweldige samenwerking. Trots ook op het feit dat maar liefst vier generaties elkaar op mochten volgen.
U profiteert vanaf nu van 50 tot 75% KORTING op onze showroommodellen. Er is volop keuze uit de meubels van onder andere Bielefelder Werkstätte, Ghyczy, Giorgetti, IP Design, Karat, Keijser en Co, RAC en Van Rossum.
Daarnaast zijn er vloerkleden, showbanen en Luxaflex producten in de aanbieding. Het is natuurlijk ook mogelijk om aanvullende nieuwe artikelen voor u te bestellen.
De exacte sluitingsdatum van Eurlings Interieurs wordt nog bepaald, mede afhankelijk van de verkoop van showroommodellen en inventaris. Tot die tijd zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor service en onderhoud op eerder door u gekochte artikelen. Daarna verwijzen wij u door naar onze fabrikanten of een van onze collega’s.

De afgelopen eeuw bouwden we een geweldige klantenkring op en zullen het persoonlijke contact gaan missen. Zonder u, maar ook onze medewerkers en leveranciers, was meer dan honderd jaar Eurlings Interieurs niet mogelijk geweest. Hartelijk bedankt! We hopen u te mogen begroeten tijdens onze OPHEFFINGSUITVERKOOP.

Met vriendelijke groet,
Eugène & Maud Eurlings