Laat jouw advertentie
opvallen.

Vergroot je verkoopkans door één van onderstaande opvalmogelijkheden te kiezen.
De kosten variëren per rubriek en zijn zichtbaar in Mijn Marktplaats of in de Marktplaats App.

Dagtopper

Tot 80% meer bezoekers

Met een dagtopper blijft je advertentie 24 uur, 3 of 7 dagen boven de gewone advertenties staan. Zo wordt jouw advertentie sneller gevonden en vaker bekeken. De prijs is afhankelijk van de rubriek die je kiest.

Gebruik je de Dagtopper voor het eerst? Dan krijg je 50% korting!
Koop 'Dagtopper'

Direct omhoog

Tot 2x zoveel bezoekers

Zet je advertentie weer bovenaan in de gekozen rubriek, zo val je direct op. Als er nieuwe advertenties geplaatst worden, zakt hij naar beneden. Direct omhoog koop je via Mijn Marktplaats. De prijs varieert per rubriek.
Koop 'Direct Omhoog'

Fotoknaller

2 extra foto’s in de zoekresultaten

Laat jouw advertentie extra opvallen met twee extra foto's in de zoekresultaten. Hiermee ben je beter zichtbaar. Een Fotoknaller blijft ook na verlenging van de adverentie geldig! De prijs varieert per rubriek.
Koop 'Fotoknaller'

Moet nu weg sticker

7 dagen lang opvallen

Val extra op met deze blauwe sticker. Bij je advertentie in de lijst met zoekresultaten komt 7 dagen lang een blauwe sticker te staan met de tekst: Moet nu weg. Kopers kunnen filteren op advertenties met de ‘Moet nu weg’ sticker. De prijs varieert per rubriek.
Koop 'Moet nu weg' sticker

Homepagina advertentie

Tot 8x zoveel bezoekers

Wij tonen je advertentie 3 dagen lang met opvallende foto op de homepagina van Marktplaats en op de groepspagina van jouw rubriek. Jouw advertentie rouleert met andere Homepagina advertenties, op de website. De prijs varieert per rubriek.
Koop 'Homepagina' advertentie

Verkoop je vaak iets op Marktplaats?

Onze tip voor opvallen op Marktplaats: probeer verschillende opvalmogelijkheden uit en kijk wat het beste werkt voor jouw advertenties. Kies je voor bovenaan staan middels de dagtopper of toch voor extra opvallen door de sticker “moet nu weg”. Kom nog professioneler over door direct naar je eigen website te linken. Kortom er is veel mogelijk voor jouw advertenties op Marktplaats om op te vallen. We wensen je alvast veel succes!

Ervaar het gemak via de Marktplaats app