Auto gekocht? Houd hem fit en up-to-date met Marktplaats

Heb je eenmaal je droomauto gekocht en alles geregeld? Prima, dan kun je op weg! Dan is het nu zaak om hem goed en tijdig te (laten) onderhouden. En wellicht wil je je auto nog opleuken met wat accessoires. Marktplaats helpt je verder.

Diensten en vakmensen

Als je je auto bij een dealer hebt gekocht, dan is de kans groot dat je hem daar ook voortaan laat onderhouden. Verliep de aankoop echter via een particulier – of bevindt de dealer zich aan de andere kant van het land – dan zul je zelf waarschijnlijk op zoek gaan naar een dealer, autobedrijf, of garage in de buurt. Denk in dat geval ook zeker aan Marktplaats.

In de groep Auto diversen bevinden zich vele handige subcategorieën. Eén daarvan is Diensten en vakmensen, waar je duizenden experts kunt vinden, zoals monteurs, autowassers, en schadeherstellers. Je hoeft het dus nu echt niet ineens allemaal alleen op te knappen als je eenmaal een nieuwe auto voor de deur hebt staan.

Onderdelen en accessoires

Ook als je zelf een aardige sleutelaar bent, is Marktplaats onmisbaar. In de groep Auto-onderdelen vind je namelijk alle mogelijke onderdelen die je tijdens de levensduur van je heilige koe nodig kan hebben. Van accu’s tot banden en van spiegels tot distributieriemen. En vaak nog erg goed geprijsd ook. Je kunt zoeken op soort onderdeel en op automerk.

Los van de weinig prettige maar uiteraard noodzakelijke reparaties en onderdelen die vervangen moeten worden, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je auto te personaliseren of meer power te geven. Ga bijvoorbeeld naar de Tuning en Styling-categorie – wederom in de groep Auto diversen – voor een dikke spoiler of een carwrap, of zet een nieuw audiosysteem in je auto met betere speakers.

Alle denkbare onderdelen en accessoires worden aangeboden, zodat je zo ongeveer van elke auto je droomauto kunt maken.