Maak je auto weer zo goed als nieuw

Als je een occasion koopt, is er kans dat er gebruikssporen op de auto te zien zijn. Steenslag, beschadigde wieldoppen vanwege contact met de stoep, kleine krasjes door takken, misschien heeft iemand op de parkeerplaats zijn deur wel iets te hard opengedaan, met een ontsierende deuk in je portier tot gevolg.
Meestal neem je de schade bij aanschaf van je occasion op de koop toe. Misschien heb je de auto hierdoor wel voor een betere prijs kunnen krijgen en vond je het geen probleem om hiermee te leven. Maar misschien ben je wel van plan om je auto binnenkort weer in te ruilen of door te verkopen en wil je hem in de best mogelijke staat aanbieden. In dat geval kan het geen kwaad om te informeren naar de mogelijkheden van schadeherstel.

Laten doen

Je kan bij verschillende bedrijven kan je terecht voor een (online) offerte. Bij kleine deukjes ter grootte van een twee euromunt hoeft er bij het uitdeuken meestal niet gespoten te worden en blijven de kosten beheersbaar. Uitdeuken zonder spuiten kan al vanaf ongeveer € 80.

Spotrepair is een snel herstel van deukjes met lakschade die binnen een A4-tje passen – en waarbij dus niet een heel onderdeel overgespoten hoeft te worden – en hoeft je ook geen rib uit je lijf te kosten, natuurlijk ook afhankelijk van de diepte van de krassen.

Vrijblijvende offerte

Je kunt professionele schadeherstellers op verschillende manieren benaderen voor een vrijblijvende offerte, meestal door kort de gegevens van je auto door te geven en een paar foto’s van de beschadigde plek door te sturen.