Meer verzendgemak met PostNL
via Marktplaats.

Geen verzendkosten meer voorschieten
De koper betaalt de verzendkosten direct via het Betaalverzoek*. Voorschieten van verzendkosten hoeft dus niet meer als verkoper.
Verzendlabel niet printen, maar scannen
De verkoper ontvangt na betaling het verzendlabel in de conversatie en in de mailbox. De barcode laat je eenvoudig scannen op een PostNL-locatie. Hier wordt het verzendlabel inclusief adres van de koper voor je uitgeprint. Zelf printen hoeft niet meer.
Automatisch track & trace-code in Berichten
De track & trace wordt automatisch naar de koper en verkoper gestuurd. Het pakket is vanaf dan door beiden te volgen.

*Wil je ook gaan verzenden met PostNL via Marktplaats?

Aangemeld voor Betaalverzoeken.

Als je al bent aangemeld voor Betaalverzoeken, kun je dit gewoon tijdens het aanmaken van een Betaalverzoek doen in Berichten.

Nog niet aangemeld voor Betaalverzoeken.

Ben je nog niet aangemeld? Doe dit dan vandaag nog via onderstaande knop, zodat je niet alleen gebruik kunt maken van verzenden met PostNL via Marktplaats, maar ook betaald kan worden met iDEAL. Je wordt tevens een zichtbaar gecontroleerde verkoper wat goed is voor het handelen op Marktplaats.

Start met verkopen.

Plaats vandaag nog jouw verzendbare product op Marktplaats en ervaar het gemak van verzenden met PostNL via Marktplaats.

Of start met kopen.

Vind jouw deal op Marktplaats en vraag de verkoper om het te verzenden met PostNL via Marktplaats. Zo ontvang je automatisch de track & trace.

Zo makkelijk dat je tijd over hebt om van je pakketje iets speciaals te maken.

Ervaar het gemak via
de Marktplaats app.