Marktplaats Mobiel

Altijd en overal advertenties op Marktplaats bekijken kan nu ook via mobiele toestellen met internetverbinding. Speciaal voor deze toestellen is de Marktplaats app en een mobiele site ontwikkeld.

De Marktplaats app

De Marktplaats app is beschikbaar voor Android en iPhone toestellen. Via deze app kunt u eenvoudig advertenties vinden, biedingen uitbrengen, zelf advertenties plaatsen en advertenties opslaan. Ook heeft u altijd een overzicht bij de hand van tijdelijk beschikbare, scherp geprijsde aanbiedingen via Marktplaats Aanbieding in de app.

• Doorzoek snel en eenvoudig alle advertenties op Marktplaats op groeps- en rubrieksniveau.
  • Blader door alle advertenties in de verschillende groepen en rubrieken op Marktplaats.
  • Reageer op advertenties door te e-mailen, sms’en of te bellen vanuit de applicatie.
  • Volg interessante advertenties door ze toe te voegen aan uw favorieten of deel ze met uw vrienden.
  • Ontvang reacties en biedingen op uw advertenties in de applicatie.
  • Volg uw eigen biedingen op advertenties.

Download de app

Download de Android app in Google Play Store.

Download de iPhone app in de Apple app store.

Marktplaats mobiele website

Via de mobiele website van Marktplaats (m.marktplaats.nl) kunt u nu eenvoudiger en sneller advertenties zoeken en vinden op uw mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om zoekopdrachten te verfijnen op basis van locatie. Wanneer u interesse heeft in een specifieke advertentie wordt de informatie op een overzichtelijke pagina getoond. U kunt vervolgens direct per e-mail of telefonisch contact opnemen met de adverteerder. Handig voor als u onderweg bent!

Als u  Marktplaats bezoekt, wordt u met uw smartphone (bijvoorbeeld iPhone, Android, Blackberry, Nokia) automatisch doorgelinkt naar de mobiele website. Door het overzichtelijke navigatiescherm is het nu extra eenvoudig om advertenties te vinden, te bekijken en te kopen.

Voorbeeld: U heeft een bod gedaan op een antieke kast. Op uw mobiele telefoon ziet u dat u een bericht van de adverteerder heeft ontvangen. Om ervoor te zorgen dat u zeker weet dat de kast van u is, reageert u direct. Vanuit de e-mail wordt u doorgelinkt naar het mobiele web. Hier kunt u uw biedingen bekijken en beheren, zodat u ook onderweg altijd in staat bent om op Marktplaats te handelen.