De Marktplaats app

De mobiele website van Marktplaats (m.marktplaats.nl) is niet meer actief. U kunt Marktplaats vanaf uw mobiele telefoon heel gemakkelijk bezoeken via de Marktplaats App. De Marktplaats App is beschikbaar voor Android en iPhone toestellen. Via deze app kunt u eenvoudig advertenties vinden, biedingen uitbrengen, zelf advertenties plaatsen en advertenties opslaan. Ook heeft u altijd een overzicht bij de hand van tijdelijk beschikbare, scherp geprijsde aanbiedingen via Marktplaats Aanbieding in de app.

• Doorzoek snel en eenvoudig alle advertenties op Marktplaats op groeps- en rubrieksniveau.
  • Blader door alle advertenties in de verschillende groepen en rubrieken op Marktplaats.
  • Reageer op advertenties door te e-mailen, sms’en of te bellen vanuit de applicatie.
  • Volg interessante advertenties door ze toe te voegen aan uw favorieten of deel ze met uw vrienden.
  • Ontvang reacties en biedingen op uw advertenties in de applicatie.
  • Volg uw eigen biedingen op advertenties.

Download de app

Download de Android app in Google Play Store.

Download de iPhone app in de Apple app store.

Heeft u de app nog niet geinstalleerd en bezoekt u Marktplaats.nl via uw mobiele telefoon? U krijgt dan de normale Marktplaats website te zien. Echter is deze op elk (telefoon)scherm goed te bekijken dankzij het nieuwe ontwerp wat zich automatisch aanpast aan de schermgrootte.