Webers kleine barbecue boek (Matthew Drennan)
Kenmerken
Beschrijving
Weber's kleine barbecue boek
(Matthew Drennan)
Tips voor een geslaagde barbecue
In Weber's kleine barbecueboek zijn vijftig succesrecepten samengebracht uit Weber's barbecue- en grillboek, dat in 2002 werd uitgeroepen tot het beste barbecueboek van de wereld. Een onweerstaanbaar feest van smaak, kleur en verleiding in zakformaat. Alle basistechnieken zijn beschreven, evenals adviezen voor het aansteken en aanhouden van de barbecue. Tips voor een geslaagde barbecue ontbreken niet en door de stap-voor-stapinstructies is succes verzekerd. Iedereen kan het!
Vijftig recepten uit Weber's Barbecue en grillboek van dezelfde auteur. Vooraf worden de principes van de Weberbarbecue uitgelegd: een bolvormige en dus afsluitbare ketel waarmee niet alleen gebarbecued en gegrilld kan worden, maar ook gebakken en gebraden. Aanwijzingen voor het gebruik van houtskool- en gasbarbecues, accessoires, recepten voor marinades, sauzen, boters enz. Hierna hoofdstukken met recepten voor vis, gevogelte, vlees, groenten en vegetarische gerechten en desserts. Bij ieder hoofdstuk aandacht voor veiligheid en tabellen met roostertijden. De recepten zijn gericht op koks met enige kook- en barbecue-ervaring. Een recept per bladzijde, vaak met een paginagrote kleurenfoto op de andere bladzijde of geïllustreerd met een kleine gerechtfoto. De handelingen staan puntsgewijs. In een kleurenbalk steeds specifieke aanwijzingen voor de gas- of de houtskoolbarbecue, moeilijkheidsgraad, grilltijden, aantal eters (wisselend). Handzaam boekje, praktisch uitgegeven met een geplastificeerde gele kaft.
Paperback, 112 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Tirion, 2003
ISBN 9789043905756
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd