• Marktplaats
    Veiligheidscentrum

Succesvol en veilig
handelen.

Marktplaats bestaat al sinds 1999. Wij hebben dus een schat aan ervaring op het gebied van veiligheid. Deze ervaring hebben we gecombineerd met die van de politie. Samen hebben we 5 stappen opgesteld die je helpen om veilig te handelen.
Naar tips

Veiliger verzenden.
Zorgeloos handelen.

Extra zekerheid bij verzenden? Met Kopersbescherming staat het aankoopbedrag veilig op een tussenrekening totdat de koper de aankoop heeft ontvangen én goedgekeurd.
Lees meer

Zo herken en voorkom je
WhatsApp-fraude.

Wij hebben een hoop zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen genomen op ons platform om fraude te voorkomen. Daarom proberen oplichters bezoekers weg te lokken van Marktplaats om ergens anders verder te handelen, bijvoorbeeld via WhatsApp. WhatsApp-fraude herkennen en voorkomen?
Lees onze tips

Veiliger betalen,
eenvoudig verzenden.

Een deal gemaakt? Verstuur dan een Betaalverzoek via Marktplaats, veilig met iDeal. En met Verzenden via Marktplaats verstuur je eenvoudig je pakket. De koper kiest de bezorgdienst die het beste past bij het pakket, zoals thuisbezorging of een afhaalpunt.
Lees meer

Extra beveiliging van
je account.

Met een beveiligingscontrole bouw je een extra zekerheid in tegen hackers. Log je voor het eerst in op een nieuw apparaat en vanuit een andere locatie, dan krijg je per sms een code waarmee je kunt bevestigen dat jij het bent. Heb je deze extra controle nog niet ingesteld?
Vul je telefoonnummer in

Ervaar het gemak via
de Marktplaats app.

appstore playstore