Cornelia Klaeger - Groot handboek vegetarisch koken

€ 6,95
Ophalen of Verzenden
110sinds 14 apr. '24, 14:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2017
AuteurCornelia Klaeger; Claudia Bruchmann

Beschrijving

Ondertitel: alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 288

Contributors: Yvonne van 't Hul-Aalders

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...

In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlee...
Advertentienummer: m2104078527