Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

badkamermeubel 30 cm diep in Badkamer | Badkamermeubels

.

Wat je moet weten over Badkamermeubel 30 cm diep

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

10,9%

Van alle Badkamermeubel 30 cm diep advertenties is 10,9% beschikbaar voor verzending.

5,1%

5,1% van alle Badkamermeubel 30 cm diep advertenties in de categorie Badkamer | Badkamermeubels zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 160

De huidige gemiddelde prijs van een Badkamermeubel 30 cm diep is € 160.

Prijscheck

De duurste Badkamermeubel 30 cm diep advertentie in de Badkamer | Badkamermeubels categorie werd aangeboden voor € 995, terwijl de goedkoopste voor € 7 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een diep badkamermeubel biedt extra opbergruimte voor je toiletartikelen en handdoeken. Daarnaast kan het ook esthetisch aantrekkelijk zijn en een luxe uitstraling geven aan je badkamer.

Om de juiste diepte voor je badkamermeubel te bepalen, moet je rekening houden met de beschikbare ruimte in je badkamer en je persoonlijke behoeften. Meet de ruimte nauwkeurig op en bedenk hoeveel opbergruimte je nodig hebt.

Voor een badkamermeubel zijn materialen zoals multiplex en MDF geschikt. Multiplex is stevig en bestand tegen vocht, terwijl MDF betaalbaarder is maar minder vochtbestendig. Houd ook rekening met de afwerking, zoals een waterbestendige coating.

Als alternatief voor een standaard badkamermeubel kun je kijken naar zwevende planken of wandkasten. Deze nemen minder ruimte in beslag en geven een moderne uitstraling aan je badkamer. Ook een ladekast of een vrijstaand meubel kunnen goede alternatieven zijn.

Als je een maatwerk badkamermeubel wilt laten maken, kun je contact opnemen met een meubelmaker of een speciaalzaak voor badkamermeubels. Bespreek je wensen en de beschikbare ruimte, zodat er een meubel op maat gemaakt kan worden dat perfect past bij jouw badkamer.