Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

handdoekenrek grundtal in Badkamer | Badtextiel en Accessoires

.

Wat je moet weten over Handdoekenrek grundtal

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

78,6%

Van alle Handdoekenrek grundtal advertenties is 78,6% beschikbaar voor verzending.

14,3%

14,3% van alle Handdoekenrek grundtal advertenties in de categorie Badkamer | Badtextiel en Accessoires zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Handdoekenrek grundtal de volgende kenmerken: Handdoekenrek, Wit.

€ 19

De huidige gemiddelde prijs van een Handdoekenrek grundtal is € 19.

Prijscheck

De duurste Handdoekenrek grundtal advertentie in de Badkamer | Badtextiel en Accessoires categorie werd aangeboden voor € 60, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een handdoekenrek Grundtal in de badkamer kan eenvoudig worden gemonteerd met de bijgeleverde instructies en montageaccessoires.
Een handdoekenrek Grundtal in de badkamer biedt een praktische oplossing voor het ophangen en opbergen van handdoeken, waardoor de badkamer opgeruimd blijft.
Handdoekenrekken Grundtal zijn doorgaans gemaakt van roestvrij staal of aluminium, wat ze duurzaam en geschikt maakt voor vochtige omgevingen zoals de badkamer.
Ja, handdoekenrekken Grundtal zijn vaak compact en passen goed in kleine badkamers zonder te veel ruimte in beslag te nemen.
Om de juiste grootte handdoekenrek Grundtal te kiezen, meet je de beschikbare ruimte in je badkamer en bepaal hoeveel handdoeken je erop wilt kunnen hangen.