Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

spatscherm openhaard in Haarden

.

Wat je moet weten over Spatscherm openhaard

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

43,4%

Van alle Spatscherm openhaard advertenties is 43,4% beschikbaar voor verzending.

1,9%

1,9% van alle Spatscherm openhaard advertenties in de categorie Haarden zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Spatscherm openhaard de volgende kenmerken: Houthaard, Inbouwhaard.

€ 99

De huidige gemiddelde prijs van een Spatscherm openhaard is € 99.

Prijscheck

De duurste Spatscherm openhaard advertentie in de Haarden categorie werd aangeboden voor € 695, terwijl de goedkoopste voor € 12 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een spatscherm voor de openhaard kan helpen bij het voorkomen van vonken en as die uit de openhaard kunnen springen. Het zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat de vloer of meubels beschadigd raken.
Een spatscherm voor de openhaard kan eenvoudig geïnstalleerd worden door het aan de muur te bevestigen of op de vloer te plaatsen voor de openhaard. Zorg ervoor dat het scherm stevig en stabiel staat voor optimale veiligheid.
Een spatscherm voor de openhaard is belangrijk omdat het de omgeving rondom de openhaard beschermt tegen opspattend vuur en vonken. Het voorkomt ongelukken en schade aan de vloer of meubels.
Het beste materiaal voor een spatscherm voor de openhaard is hittebestendig glas of metaal. Deze materialen kunnen de hitte van de openhaard weerstaan en zorgen voor een veilige barrière tussen de openhaard en de rest van de kamer.
Het plaatsen van een spatscherm voor de openhaard kan meestal eenvoudig zelf worden gedaan. Als je twijfelt over de installatie of als het om een complex ontwerp gaat, kan het handig zijn om een specialist in te huren om ervoor te zorgen dat het scherm veilig en stevig geplaatst wordt.