Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

ikea valby ruta kleed in Stoffering | Tapijten en Kleden

.

Wat je moet weten over Ikea valby ruta kleed

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

58,8%

Van alle Ikea valby ruta kleed advertenties is 58,8% beschikbaar voor verzending.

0%

0% van alle Ikea valby ruta kleed advertenties in de categorie Stoffering | Tapijten en Kleden zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Ikea valby ruta kleed de volgende kenmerken: Rechthoekig, Rood.

€ 54

De huidige gemiddelde prijs van een Ikea valby ruta kleed is € 54.

Prijscheck

De duurste Ikea valby ruta kleed advertentie in de Stoffering | Tapijten en Kleden categorie werd aangeboden voor € 400, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een Valby Ruta kleed van IKEA is een kleurrijk tapijt met een opvallend patroon dat vaak wordt gebruikt als vloerbedekking.
Het Valby Ruta kleed van IKEA heeft meestal een levendig en geometrisch patroon in verschillende kleuren, waardoor het een decoratieve toevoeging is aan elke kamer.
Je kunt het Valby Ruta kleed van IKEA vinden in de afdeling Stoffering Tapijten en Kleden te koop, waar diverse vloerkleden en tapijten worden aangeboden.
Het Valby Ruta kleed van IKEA is geschikt voor verschillende kamers, zoals de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, vanwege het opvallende design en de stevige kwaliteit.
Om het Valby Ruta kleed van IKEA te onderhouden, kun je regelmatig stofzuigen en indien nodig vlekken behandelen volgens de instructies op het etiket. Het kleed kan ook af en toe worden uitgeklopt en gelucht voor een frisse uitstraling.