Staalatelier VuuR
Staalatelier VuuR
VuuR, ambachtelijke kwaliteit uit eigen werkplaats.
(21) ervaring
Bijna 8 jaar actief op Marktplaats

Unieke kenmerken

Produceren snel op maat !
Eigen bezorgdienst
Reageren snel op aanvragen !

Over ons

Welkom bij het staalatelier VuuR! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van cortenstalen tuinmeubels. Onze meubels worden met passie en vakmanschap vervaardigd, zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuinmeubilair.
Bent u op zoek naar unieke, op maat gemaakte cortenstalen tuinmeubels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! VuuR biedt u niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook een scherpe prijs. Wij zijn namelijk altijd goedkoper dan onze collega's.
Heeft u een offerte van een ander bedrijf ontvangen? Stuur ons deze toe en wij garanderen dat wij deze met 10% onderbieden.
Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin met onze prachtige cortenstalen tuinmeubels.

- verkopen doen we via alleen aan via Marktplaats en Facebook
- prijsgarantie
- betaling pas bij aflevering
- bezorging door eigen koeriersdienst
- 2 jaar garantie 

Bij VuuR werkt een hecht en enthousiast team vaklieden samen om voor u de mooiste producten uit cortenstaal te fabriceren. Door onze jarenlange ervaring, flexibele instelling en gedegen vakkenis bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige cortenstaal tuinartikelen. Onze afnemers zijn veelal hoveniers, overheden & horeca, maar ook als particulier bent u bij ons van harte welkom.
Vertel anderen over deze verkoper.