MSC Mierlo
MSC Mierlo
UW PARTNER IN MOBILITEIT
(49) ervaringen
Ongeveer 18 jaar actief op Marktplaats
Mierlo

Over ons

MSC-Mierlo is de oplossing voor mensen die een dagje ouder worden of voor mensen met een beperking. Door het grote aanbod nieuwe en gebruikte mobiliteitsmiddelen kan men de zelfstandigheid en de onafhankelijkheid weer vergroten. Hierdoor krijgt u weer de mogelijkheid om vitaal en mobiel te kunnen zijn en er zelfstandig op uit te kunnen.


NIEUW

MSC is officiel dealer van Van Raam, Huka, Qivelo, Briski en Life & Mobility. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het leveren van nieuwe aangepaste fietsen zoals driewiel fietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, en lage instap of wel comfort fietsen. Deze modellen zijn allemaal ook met elektrische ondersteuning leverbaar. Daarnaast leveren wij ook een breed aanbod aan scootmobielen, elektrische scooters en driewiel scooters.

GEBRUIKT

MSC Mierlo heeft naast een ruim aanbod nieuwe mobiliteitsproducten ook een groot aantal tweede hands artikelen op voorraad. Deze hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Dus voor elke budget is een oplossing. Naast deze mobiliteit producten bieden wij ook verschillende zorgmiddelen aan zoals Arjo toilet/douche stoelen en zowel passieve als actieve tilliften.

CONTACT

U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom Dorpsstraat 81 in Mierlo. Graag vragen wij u wel om even te bellen voordat u komt, dan zetten wij de koffie vast klaar.


Heeft u een vraag? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen telefonisch of via de email.
Vertel anderen over deze verkoper.