from the best-selling author of Fangirl: ‘Carry On’ !Bieden
Het hemelse gerecht (Chinese recepten van Fine Eastern Rest)
Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
310sinds 19 mar. '24, 19:48
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
'Het hemelse gerecht'
bijzonder kookboek met
Chinese recepten uit de keukens van de Fine Eastern Reataurants in Nederland.
'Men moet de staat besturen met dezelfde zorgvuldigheid als waarmee men een klein visje bereidt,' schreef de filosoof Lao Tse. Wina Bom, die de receptuur redigeerde, schreef een zeer toegankelijke inleiding over de verwevenheid van eten en leven in de Chinese cultuur.
De ruim 80 recepten komen uit de keukens van 19 'Fine Eastern Restaurants''die behoren tot de beste Aziatische restaurants in Nederland. De vier belangrijkste Chinese keukens: Beijing (Peking), Shanghai, Szechuan en Kanton zijn goed vertegenwoordigd. Kees Hageman fotografeerde met veel gevoel voor sfeer de beschreven gerechten en de interieurs van de restaurants. Een fotoverslag van Philip Mechanicus van enkele culinaire reizen door China neemt in het boek een heel eigen plaats in.
Een uitgebreide verklarende lijst van speciale ingrediënten, een 'inhoud a la carte' op de wijze zoals westerlingen gewend zijn gerechten te kiezen en een 'adreslijst van de restaurants' ronden dit sfeerrijke en praktische kookboek af.
Als nieuw (nooit gebruikt),
dus ook leuk als origineel cadeau
voor de echte liefhebber van de verfijnde Chinese keuken!
zie verder: foto's
Zie ook de overige artikelen van Imme!
Bod exclusief verzendkosten.
Ophalen (Eindhoven) of verzenden (dan verzendkosten);
contact via Marktplaats.
bijzonder kookboek met
Chinese recepten uit de keukens van de Fine Eastern Reataurants in Nederland.
- Auteur: Born Wina
- Nederlands
- Hardcover
- 9789060205235
- 158 pagina's
'Men moet de staat besturen met dezelfde zorgvuldigheid als waarmee men een klein visje bereidt,' schreef de filosoof Lao Tse. Wina Bom, die de receptuur redigeerde, schreef een zeer toegankelijke inleiding over de verwevenheid van eten en leven in de Chinese cultuur.
De ruim 80 recepten komen uit de keukens van 19 'Fine Eastern Restaurants''die behoren tot de beste Aziatische restaurants in Nederland. De vier belangrijkste Chinese keukens: Beijing (Peking), Shanghai, Szechuan en Kanton zijn goed vertegenwoordigd. Kees Hageman fotografeerde met veel gevoel voor sfeer de beschreven gerechten en de interieurs van de restaurants. Een fotoverslag van Philip Mechanicus van enkele culinaire reizen door China neemt in het boek een heel eigen plaats in.
Een uitgebreide verklarende lijst van speciale ingrediënten, een 'inhoud a la carte' op de wijze zoals westerlingen gewend zijn gerechten te kiezen en een 'adreslijst van de restaurants' ronden dit sfeerrijke en praktische kookboek af.
Als nieuw (nooit gebruikt),
dus ook leuk als origineel cadeau
voor de echte liefhebber van de verfijnde Chinese keuken!
zie verder: foto's
Zie ook de overige artikelen van Imme!
Bod exclusief verzendkosten.
Ophalen (Eindhoven) of verzenden (dan verzendkosten);
contact via Marktplaats.
Advertentienummer: m2094585986
Populaire zoektermen
1080 recepten in Kookboekenoma keasberry in Kookboekensterke receptenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenschrob veegmachiners 185, 175, 195 in Stapelbedden en Hoogslaperszuil met kaarsen in Zuilen en Pilarengoes motor in Motorenameland in Nederlandstalig