Elektrisch mes van Princess 492952

Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
365sinds 15 mar. '24, 14:05
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Elektrisch mes van Princess
  • Model 492952
  • Nauwelijks gebruikt
  • Inclusief handleiding

Productbeschrijving:
Krijg je ook altijd last van je arm als je meerdere broden of bevroren producten wilt snijden? Kies dan voor het Princess 492952 Elektrische mes. Dit handige mes heeft een ergonomisch handvat zodat je comfortabel brood en bevroren producten snijdt zonder te stoppen om uit te rusten. Bij het elektrisch mes ontvang je twee messensets waaronder een multifunctioneel mes voor bijvoorbeeld brood en een mes voor bevroren voedsel.
Voor links- en rechtshandigen
Bij het ontwerpen van het ergonomische handvat is rekening gehouden met het gebruik door zowel links- als rechtshandigen zodat het Princess Elektrisch Mes door iedereen gebruikt kan worden. Verder ontvang je bij het elektrische mes ook een heel handig opbergstation waar je de houder en de messen makkelijk in kan opbergen. Zo heb je het mes altijd bij de hand.
Twee messensets voor alle soorten voedsel
Het Princess Elektrische Mes komt met twee hoogwaardige messenset zodat je met één mes alles kan snijden wat je wilt. Het grof getande mes is geschikt voor bevroren producten zoals vlees en bevroren brood. Speciaal voor brood, cake en zachte producten zit er ook een fijn getand mes bij. Beide messen hebben een speciale vingerbescherming zodat je de messen veilig in en uit de houder kan klikken. Ook zijn de messen gemaakt van hoogwaardig metaal en vaatwasserbestendig.

Verzendkosten voor de koper, ophalen mag ook.

Bekijk ook eens mijn andere (oude) boeken/spullen op Marktplaats
Advertentienummer: m2092837308