Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Fotografie | Lenzen en Objectieven

.

Waar kan ik accessoires voor fototoestellen kopen?

Kijk hier eens voor aantrekkelijk geprijsde lenzen voor fototoestellen.

Welke accessoires voor fototoestellen zijn essentieel?

Een tas, een extra batterij en geheugenkaart, een statief en eventueel extra lenzen zijn essentiële accessoires voor fototoestellen.

Welke apparatuur gebruiken professionele fotografen?

Professionele fotografen gebruiken apparatuur die kwalitatief beter is dan die van de amateurfotograaf. Kijk hier eens voor professionele fotografie-apparatuur.

Hebben SD-kaarten invloed op de kwaliteit van foto's?

Nee, SD-kaarten zijn slechts een opslagmedium. Wel is het zo dat foto's met een hoge resolutie meer ruimte in beslag nemen op een SD-kaart.

Wat zijn de beste batterijen voor een digitaal fototoestel?

De beste batterijen voor een digitale camera zijn lithium-ionbatterijen omdat ze oplaadbaar zijn, geen last hebben van zelfontlading en lang meegaan. Bovendien zijn ze relatief milieuvriendelijk.

Welke lenzen heeft een beginnend fotograaf nodig?

Welke lenzen je als beginnend fotograaf nodig hebt, is afhankelijk van het soort foto's dat je wilt maken. Ga je landschappen fotograferen, dan is een groothoeklens onmisbaar, voor portretfotografie heb je een portretlens nodig en met een macrolens kun je dingen van heel dichtbij fotograferen.

Welke lenzen gebruiken professionele fotografen?

Professionele fotografen gebruiken uiteenlopende soorten lenzen, waaronder primelenzen, zoomlenzen en macrolenzen.

Hoe maak je een cameralens schoon?

De beste manier om een cameralens schoon te maken is door eerst de stofdeeltjes weg te blazen met een blaasbalg, en vervolgens met een speciale lenspen of een microvezeldoekje de rest van het vuil te verwijderen.

Waar kan ik cameralenzen kopen?

Kijk online voor aantrekkelijk geprijsde tweedehands cameralenzen.

Hoe werken de verschillende cameralenzen?

Verschillende cameralenzen hebben verschillende functies. Zo kun je met een groothoeklens landschappen mooi in beeld brengen en heb je voor het maken van portretfoto's een portretlens nodig. Wil je objecten van heel dichtbij fotograferen, dan kun je het best een macrolens gebruiken. Met een telelens kun je objecten op een verre afstand fotograferen.