Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Mercedes-Benz GLE Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Mercedes-Benz GLE

Luxueuze details, super strakke styling en krachtige Duitse prestaties: de Mercedes-Benz GLE is een Klasse-volle interpretatie van een stoere SUV. De gedurfde styling van het exterieur, met een imposante voorkant en praktische dakrails, laat de off-road-capaciteiten van de auto zien, terwijl het interieur vol luxe zit.

Waar u ook naartoe gaat in deze gedurfde SUV, het interieur houdt u in uiterste comfort. Passagiers zullen het misschien niet eens merken als u van glad asfalt naar onverharde wegen gaat. De nieuwste technologie wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen om een interieur te maken die u nooit meer wilt verlaten.

Prestaties en aandrijving

Voor de Mercedes-Benz GLE is er een reeks krachtige motoren om uit te kiezen. Zelfs de standaard 2.0-liter 300 d 4MATIC heeft een krachtige punch, met 245 pk. Deze motor drijft gemakkelijk het grote gewicht van het voertuig aan, wat het optrekken en inhalen gemakkelijk maakt. Het topmodel van de serie, een 3.0 450 d 4MATIC-benzine met 367 pk, biedt een serieuze hoeveelheid kracht en prestaties.

De rijmodus Dynamic Select passen de rij-instellingen aan de verschillende behoeften aan. De bochten setting bepaalt de bochten prestaties door automatisch in de bochten te leunen. Hierdoor gaat de auto niet overhellen. Deze functie zorgt voor een meer aantrekkelijke rit en verhoogt het comfort voor iedereen binnenin.

Interieur en comfort

Charmante accenten van hout en aluminium lijnen het interieur, met volledig lederen stoelen die voor extra comfort zorgen. Een high-definition dual-screen systeem zorgt voor volledige controle terwijl het vitale informatie toont. Deze twee 12,3-inch schermen zien eruit als een lang doorlopend scherm voor een strak gevoel.

Het geavanceerde MBUX-systeem van het merk wordt standaard op elke Mercedes-Benz GLE geleverd. Dit is eenvoudig te bedienen via een besturingseenheid met een ingebouwde touchpad met haptische feedback. U kunt het touchpad zelfs gebruiken om op te schrijven, waardoor het invoeren van adressen in het navigatiesysteem eenvoudiger is dan ooit.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

De Mercedes-Benz GLE biedt heel wat ruimte in het interieur. Het instapmodel wordt geleverd met vijf zitplaatsen, maar alle versies die daarboven komen, worden geleverd met een extra set van twee zitplaatsen, waardoor het een zevenzitter wordt. De passagiers op de voorste en middelste stoelen hebben voldoende hoofd- en beenruimte om mee te spelen, terwijl de ruimte op de achterste rij wat krapper is, maar het is nooit een probleem.

Met een bagageruimte van 630 liter met de achterste rij stoelen naar beneden, zijn er niet veel dagelijkse voorwerpen die niet in deze SUV passen. U kunt de wekelijkse boodschappen voor een groot gezin inladen, een buggy inpakken en toch nog veel ruimte overhouden. Klap de middelste rij weg voor een enorme ruimte van 2.055 liter. U zult in staat zijn om er heel wat huishoudapparaten en middelgrote meubels in te laden.

Veiligheid

Euro NCAP heeft de Mercedes-Benz GLE een volledige vijfsterren veiligheidsclassificatie toegekend. Het Duitse merk heeft altijd het voortouw genomen met geavanceerde veiligheidssystemen, waarbij de GLE standaard wordt geleverd met enkele nuttige accessoires. Dankzij de Lane-keeping Assist kunt u niet meer slingeren op de snelweg en de actieve cruise control remt en versnelt voor u.

Versies en verschillende specificaties

AMG Line:

 • 2.0 300 d 4MATIC diesel 245 pk
 • 2.0 350 de 4MATIC diesel 245 pk
 • 3.0 350 d 4MATIC diesel 272 pk

AMG Line Executive:

 • 2.0 300 d 4MATIC diesel 245 pk
 • 3.0 350 d 4MATIC diesel 272 pk

AMG Line Premium:

 • 2.0 300 d 4MATIC diesel 245 pk
 • 2.0 350 de 4MATIC diesel 245 pk
 • 3.0 350 d 4MATIC 272 pk
 • 3.0 450 d 4MATIC benzine 367 pk

AMG Line Premium Plus:

 • 2.0 300 d 4MATIC diesel 245 pk
 • 2.0 350 de 4MATIC diesel 245 pk
 • 3.0 350 d 4MATIC 272 pk
 • 3.0 400 d 4MATIC diesel 330 pk
 • 3.0 450 d 4MATIC benzine 367 pk

Hoeveel kost een Mercedes-Benz GLE?

De standaard instapprijs voor een Mercedes-Benz GLE is € 66.265. Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief, dan kost een Mercedes-Benz GLE ongeveer 35.700 euro voor een model uit 2017.

Wat is het verbruik van de Mercedes-Benz GLE?

De Mercedes-Benz GLE is in staat om een gecombineerd brandstofverbruik van 8,91 l/100 km te bereiken.

Welk type auto is een Mercedes-Benz GLE?

De Mercedes-Benz GLE is een grote, luxueuze SUV met een stijlvolle, high tech interieur die groot genoeg is voor zeven personen.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Mercedes Benz GLE?

De veiligheidskenmerken van een Mercedes GLE zijn o.a. anti blokkeer remmen, stabiliteitsregeling, gordelspanners en anti-whiplash.